نخود 500 گرم
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
ارده 150 گرم
لیموترش دو عدد
نمک دو قاشق چایخوری
سیر دو بوته یا عصاره سیر الیت
روغن زیتون الیت
برگ گشنیز و پودر چیلی(پاپریکا یا فلفل قرمز) برای تزیین


طرز تهیه:
از شب قبل نخود را خیس کنید و بعد از 24 ساعت با آب سرد آنها را بشویید. سپس با دو لیتر آب و جوش شیرین نخودها را بپزید. پس از یک و نیم ساعت نخودها را در آبکش بریزید و با غذا ساز پوره و له کنید. نمک و ارده را به پوره اضافه نمایید. سیرها را له کرده و به همراه آبلیمو به هموس اضافه کنید. اردور را داخل ظرف گودی ریخته و با ته قاشق میان آن را گود کنید و کمی روغن زیتون بریزید.