سلام مدتی بود برخی دوستان و اعضاء گل ایران ویج به بنده یا دیگر مدیران میگفتند که هنگام ورود به سایت دچار کندی هستند یا سایت وارد نمیتونند بشند و یا حتی انتی ویروسشون گیر میده ( البته اگه Avast داشتند ) در این چند روز تعطیلی زمان کافی داشتم که خوب تمامی فایل های سایت رو بررسی کنم البته فایل های سایت تعدادش بیش از 10000000 هست که من فقط فایل های php ، html ، js رو چک کردم چون از تصویری که دوستان به بنده داده بودن میشد فهمید چه فایل هایی رو آلوده کرده این ویروس خراب شده . سرانجام موفق به پیدا کردن و نابودی اون شدم اما چون حدس میزدم امکان داره برخی دیگر دوستان هم رو داشته باشند پس بد ندیدم برای افزایش معلومات شما دوستان آموزش این کار هم بزارم که اگه سایت کسی رفتید یا دوستتون به این مشکل بر خورد خیلی راحت راهنمایش کنید تا دوستون حال کنه .
بعد از ساعتها گشت و گذار سرانجام فایلهای الوده رو پیدا کردم و حتی کدی که باعث این آلودگی میشد رو نیز هم همینطور . این ویروس یک کد انتقالی به اخر فایل های پی اچ پی و جاوا اضافه کرده بود که باعث میشود انتی ویروس اوست اونها را اسکن و الوده تشخیص بده که برای نمونه من عکس گرفتم و ابی کردم تا شما دوستان ببینید شما کافی هست فایل اصلی تون رو با نوت پد یا هر ویرایشگر مناسبی باز کنید و فقط همین قسمتی که آبی شده رو حذف کنید و دوباره فایل رو اپلود کنید به همین راحتی مشکلتون حل میشه و با خیال راحت سایتتون رو میتونید کلین یا پاک نگه دارید
با تشکر علی احمدنیا

سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت 

8Likes

استفاده كنيد