طرز تهیه ژله میوه
.
انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس
خوراک آر اس اس

 

 

مسابقه سفره هفت سین
موضوعات کاربردی موضوعات کاربردي
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: طرز تهیه ژله میوه

  1. Top | #1

    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    172
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    میانگین پست در روز
    0.15
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    امتیاز
    8,282
    سپاس ها
    6
    سپاس شده 676 در 220 پست
    داریک
    0
    8,282 امتیاز ، سطح 1
    8,282 امتیاز ، سطح 1
    99% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض طرز تهیه ژله میوه

    ژله میوه





    من خودم شخصا عاشق این دسرم
    امیدوارم شماها هم لذت ببرین

    __________________________________________________ _________________________________

    مواد لازم:

    ژله : ۳ بسته
    خامه : ۴۰۰ گرم
    گلابی : ۰.۵ فنجان
    سیب : ۰.۵ فنجان
    هلو : ۰.۵ فنجان
    آناناس کنسرو شیرین : ۰.۵ فنجان
    ژلاتین : ۲۰۰ گرم
    خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری
    وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری

    طرز تهیه:

    برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتی*متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
    ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل می*کنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگ*تر می*ریزیم قالب کوچک*تر را در داخل ان قرار می*دهیم و داخل قالب کوچک*تر را با وزنه یا یخ پر می*کنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می*گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می*کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می*نمائیم و میوه*های آماده شده را در آن می*ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می*کنیم وزنه*ها را از داخل قالب بیرون می*آوریم و قالب کوچک*تر را با آب نیم گرم پر می*کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می*نمائیم.
    با این عمل قالب ژله*ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه*های خرد شده را داخل آن می*ریزیم و پر می*کنیم دوباره در یخچال می*گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می*دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی*گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می*دهیم.
    ویرایش توسط farnazi : 04-02-2011 در ساعت 04:50 AM دلیل: گذاشتن عکس در پست
    kiss me

  2. 4 کاربر از پست مفید m.s sport سپاس کرده اند .


  3. Top | #2

    نوشته ها
    5
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    میانگین پست در روز
    0.00
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    امتیاز
    851
    سپاس ها
    4
    سپاس شده 5 در 3 پست
    داریک
    0
    851 امتیاز ، سطح 1
    851 امتیاز ، سطح 1
    99% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه ژله میوه

    سلام .
    اول باید تشکر کنم از بابت ژله قشنگتون
    چند تا سوال
    1) ژله مون چه طمعی باشه خوشمزه تر میشه ؟؟
    2) نمیشه مطبقدرست کرد ؟ درواقع یه سری بگذاریم درست بشه بعد یه سری دیگه روش درست کنیم ؟؟ این روشی که شما گفتید رو من نمیفهمم
     

  4. Top | #3

    نوشته ها
    31
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    میانگین پست در روز
    0.03
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    امتیاز
    1,192
    سپاس ها
    5
    سپاس شده 58 در 24 پست
    داریک
    0
    1,192 امتیاز ، سطح 13
    1,192 امتیاز ، سطح 13
    62% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 58
    62% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 58
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : طرز تهیه ژله میوه

    عزیزم ، زله ایی که با ژلاتین خالی باشه ، مثل وسط این ژله طعم نداره ، اگر این روشو متوجه نمیشی من ساده را برات مینویسم
    یه بسته ژله را با یک لیوان اب جوش درست کن البته من همیشه میزارم روی بخار کتری تا خوب پودر ژله حل بشه ومایع شفافی بدست بیاد ، بعد یک لیوان اب سرد میریزیم ، وقالبی که دوست داری داخلش ژله درست کنی اول یکم اب سرد داخلش تاب بده بزارش توی فریزر تا دیواره ها یخ بزنه البته اب اضافی را خالی کنی ها ، بعد بیارش بیرون میوهایی که خرد کرده ایی ، بجز کیوی واناناس خام این میوها نمیزاران ژله بندده ولی کمپوت اناناس اشکال نداره ، میوها ها را به سلیفه بجین ، مایع ژله که از داغی افتاده با ملاقه بریز روی میوه ها البته خیلی کم ، اگر زیاد بریزی میوه ها بالا میاد وژله زشت میشه ، بزار فریز بعد از10 دقیقه در بیار بقیه مایع را بریز وبزار یخجال تا ببنده ، بعد هم برش کردن با این روش من یه ژله زیبا داری البته بازم در این مورد مینویسم آ هر سوالی باشه من در خدمت هستم
     

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. آیا دیابتی ها نباید میوه شیرین بخورند؟
    توسط albaloo در انجمن خبرها و دانستنيهاي تغذيه
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 01-29-2011, 05:14 PM
  2. پشت پرده آب میوه ها
    توسط eng vahid در انجمن تازه ها و اخبار پزشکي
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 09-15-2010, 05:47 PM
  3. 9 میوه ای که احتمالا نمی‌شناسید
    توسط ahmad_looo در انجمن دانستني ها
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 04-05-2010, 11:26 AM
  4. میوه ها و خواص آنها
    توسط Ramin در انجمن گیاه شناسی، کشاورزی و باغبانی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-16-2010, 10:58 AM

کاربران تگ شده

کاربران مشاهده کننده موضوع : 2

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •