آدم یه مدت که کم میاد اینجا به کل فراموش میشه بابا مثلا تولدمه هاااااااا![]()
سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت ثبت نام کنید ، مجانی است!
آدم یه مدت که کم میاد اینجا به کل فراموش میشه بابا مثلا تولدمه هاااااااا![]()
من معذرت می خوام از شما دوست عزیز
تبریک می گم تولدتون رو
ایشالله که عمربا عزت و طولانی داشته باشید
ایشالله که همیشه صحیح و سلامت و تندرست در کنار خانواده محترمتون باشید
در تصاویر حکاکی شده بر سنگ های تخت جمشید،
هیچکس عصبانی نیست!
هیچکس سوار اسب نیست!
هیچکس را در حال تعظیم نمیبینید!
در بین این صدها پیکر تراشیده حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد!
اینها اصالت ما هستند:
مهربانی، خوشرویی، قدرت، احترام، ادب، نجابت
تولدت مبارک برات بهترینا رو ارزو دارم![]()
بیا بیا برگرد بیا
شب و بی تو سر کرد بیا
من و جون به لب کرد بیا
این دل عاشق...
همونی که با تو مونده صادق!
♥♥♥♥♥♥
شرمنده من تازه امدم
![]()
تولدت مبارک دوست من
انشاالله سعادت دنیا و آخرت نسیتب شه
من رقص دختران هندی را بیشتر از نماز پدر و مادرم دوست دارم زیرا دختران هندی با عشق میرقصند اما پدر و مادرم از روی عادت نماز می خواننددکتر علی شریعتی
شادباش
دیگران را ببخش نه به خاطر اینکه آن ها لیاقت بخشیده شدن را دارند، به خاطر این که تو لیاقت رها شدن را داری ...
بعضی آدمها ، تپه های کوچکی هستند که به راحتی می تونی فتحشون کنی .اصلا آنقدر کوچکند که نمی تونی اسمش رو " فتح " بگذاری .بیشتر مثل کوه نوردی ساده ی یک صبح جمعه اند . به راحتی ، پرچمت را می بری فرو می کنی روی قله ی عقل یا حتی دلشان ، افتخاری هم ندارد ، هیجان خاصی هم برای فتحشون نداری . از این پایین هم که نگاهشون می کنی ، شکوه چندانی ندارند . ساده ، آسان ، معمولی و کسالت بار ...
اما بعضی دیگر نه ...
اورست و هیمالیا ، جلوشون کوهیست ! هر چه می روی ، نمی رسی . پیچیده و سختند و البته جالب و هیجان انگیز . اگر هم خدا خواست و فتحشان کردی تا آخر عمر به خودت افتخار می کنی . پرچمت را که می کوبی ، انگار همه ی دنیا رو بهت داده اند ، ملغمه ای می شوی از احساسات خوب ، هیجان ، امنیت ، افتخار و ...
اما حین فتحشان باید محتاط بود ، کوچکترین اشتباه ،سقوط مرگ باری را به دنبال دارد . سقوطی که وسوسه ی فتح هر قله ی دیگری را درونت می کشد .
تولدت مبارککککککککککککککککککککک کککک ایشالا 120 ساله بشی عزیزم
IranVij Dead For me
تفلدت مبااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااارک عسیسم
ان شاءالله به همه ی آرزو های قشنگت برسی![]()
در جلسه امتحانِ عشق...من ماندهام و یک برگۀ سفید!....یک دنیا حرف ناگفتنی و یک بغل تنهایی و دلتنگی...درد دل من در این...کاغذ کوچک جا نمیشود!...در این سکوت بغضآلود
...قطره کوچکی هوس سرسره بازی میکند!...و برگۀ سفیدم عاشقانه....قطره را در آغوش میکشد!...عشق تو نوشتنی نیست..
در برگهام، کنار آن قطره، یک قلب میکشم!...وقت تمام است.
...برگهها بالا...
تولدت مبارك 1200 ساله شيببخشيد كه دير شد
.
Don’t go for looks , they can deceiveDon’t go for wealth , even that fades awayGo for sum1 who makes u , smile becoz only a smile makesa dark day seem brightدنبال نگاه ها نرو ، ممکنه فريبت بدندنبال ثروت نرو ، چون حتي ثروت هم يه روزي نا پديد ميشهدنبال کسي برو که باعث ميشه لبخند بزني ، چون فقط يه لبخنده که ميتونهباعث بشه يه روز خيلي تاريک، کاملا روشن به نظر بياد.
تولدتون هزاران هزار بار مبارک
نگهداشتن ديــــــــن و ايمان در آخرالزمــــــــان مثل نگهداشتن ذغال گداخته در کـــــــــف دست است...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 70فعالیت :(نمایش - خوانندگان)