سلام دوستان
بياين اينجا و تاريخ تولد خودتونه دقيق بگيد تا اونروز براتون تو انجمن تولد بگيريم
مرسي از همكاريتون!
سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت ثبت نام کنید ، مجانی است!سلام دوستان
بياين اينجا و تاريخ تولد خودتونه دقيق بگيد تا اونروز براتون تو انجمن تولد بگيريم
مرسي از همكاريتون!
**shamim**, aa_t_E_F_e_hh, alone asal, arash/P.G, bahare68, behrouz, broodyjoker, caroline, danial.king, dihan, ELAY&...X, elhamsheytoonak, elish, farnazi, fazeleh, firoozeh, hamed.m, jack 6, jojo91, k!m!a, mahshidevil, mat 23, mercury, mk7, MOHAMMAD REZA, nazhin, paeezam, pampam, pardis_h, parvin, Raikaღjoon, sahar-ha, sanii, sar, sarina17, sode-sh, SOUL, tach1993t, X-BOY, yedoneeee, zeinab90, بابا برقی, ستارخان
اول خودم
من متولد
1369/2/20
منم متولد
20/8/67
و من هم در 1388/2/18 متولی شدم " دیروزش عید فطر بود "
آخی چه مدیر کوچولویی داریم
منم 1/12/63 به دنیا اومذم
من نمیدونم چیشد که به جای 6 نوشتم 8 ولی اصلاح میکنم 1368/2/18
من گفتم شايد داري شوخي مي كني كه سال 88 دنيا اومدي :78:
فصل ما فصل غروبهغم تو سینه مشت میکوبهحسرت تو دردی کهنستاما یاد تو چه خوبهچه خوبه درد کشیدنواسه قلبی که صبورهاگه بشکنیش هزار بارولی بازم پر غروره
منم متولد 18/03/1371
مي دونم كه همگي فراموش مي كنيد
نزديك هم هست 3 ماه ديگه
فصل ما فصل غروبهغم تو سینه مشت میکوبهحسرت تو دردی کهنستاما یاد تو چه خوبهچه خوبه درد کشیدنواسه قلبی که صبورهاگه بشکنیش هزار بارولی بازم پر غروره
منم متولد 1372/6/29 هستم
it's written in the stars
a million miles away
a message to the main
seasons come and go
but i will never change
and i'm on my way
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 279فعالیت :(نمایش - خوانندگان)