خواص مواد غذایی
.
انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس
خوراک آر اس اس

 

 

مسابقه سفره هفت سین
موضوعات کاربردی موضوعات کاربردي
صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48
Like Tree17Likes

موضوع: خواص مواد غذایی

  1. Top | #1

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    Thumb خواص مواد غذایی

    صد داریم در این تاپیک خواص میوه ها و دیگر مواد غذایی رو با کمک دوستان قرار دهیم
    امیدوارم برای همه دوستان مفید واقع شود

    رشد سلول

    باوركردن اين موضوع كه يك نوشيدني ساده در واقع نوعي قارچ موجود در زير نوشيدني مي تواند از بروز بيماري سرطاني جلو گيري كند و رشد غده هاي سرطاني را متوقف سازد دشوار است . اما واقعيت اين است كه گروهي از پزشگان و پژو هشگران برا اساس شواهد و آزمايش هاي انجام شده برروي نوعي قارچ به نام كومبو جا اعلام كردند اند كه اين قارچ به دليل تركيبات خاص و دارا بودن اسيد گلو رونيك نه تنها مانع از سرطاني شدن سلولها مي شود بلكه رشد سلولها ي سرطاني را نيز متوقف مي سازدعلاوه براين قارچ كومبوجا عاملي موثردر جلوگيري از سكته هاي قلبي شناخته شده است و به اعتقاد پزشكاني كه اثرات اين قارچ را بر روي افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند كومبوجا همان اكسير حيات بخشي است كه دستيابي به آن هميشه آرزوي بشر بوده است زيرا مصرف آن از ريزش موها ، چين و چروك پوست وسخت شدن رگ ها ، مفاصل وعضلات كه ازعلايم بالا رفتن سن پيري است جلوگيري مي كند. در واقع با مصرف كومبوجا طول دوران جواني افزايش مي يابد درمان پيري ديرتر فرامي رسد.پژوهشگران و پزشگان براي اثبات اين نظريه به طول عمرافراد درمناطقي كه درآنجا به طورسنتي قارچ كمبوجا به صورت محلول درنوعي نوشيدني استفاده مي شود اشاره مي كنند.آنها مي گويند بسياري ازكساني كه درمناطق كوهستاني قفقازيا مناطق روستايي سيبري مانند[بـا كوتايـا]در اوكراين، تبت يا اسپانيا زندگي مي كنند بيشترازيكصد سال سن دارند.يكي ازدلا يل اين طول عمراستفاده ازقارچ كومبوجا است البته پزشكان اين موضوع را نيزناديده نمي گيرندكه شرايطاقليمي وژنتيكي نيزدراين مورد نقش عمده اي را دارد.اگر چه كومبوجا نوعي قارچ است اما درواقع به شكل نوشيدني ساده كه تركيبي است ازچاي معمولي و شكر كه با استفاده از قارچ كومبوجا تخمير شده و ساختار شيميايي آن تغير كرده است .گزارش هاي علمي بسياري كه تا كنون در باره قارچ كومبوجا نوشته شده است نشان ميدهدكه نوعي آنتي بيوتيك قوي در تركيب قارچ كومبوجا وجود دارد كه وجود آن باعث مي شود مواددر فرايند شيميائي بدن نقش مهمي ايفا مي كنندآنها معتقدند چاي كومبوجا يك ماده غذايي مكمل به حساب مي آيد كه مصرف آن سيستم دفاعي بدن را تقويت كرده و موجب جلوگيري از بيماريها مي شود .دكتر ماكسيم بنيك در سال ۱۹۲۸ در باره قارچ كومبوجا نوشت قارچ كومبوجا دارويي است موثر براي مقابله با سختي رگ ها وعروق ، نقرس و تنبلي روده ها است .مصرف چاي كومبوجا به ويژه آثار مطلوبي دررفع سختي رگها ي كليه ومويرگهاي مغزي دارد ولي در مقابله با سختي رگ هاي قلب ازتاثير كمتري بر خورداراست استفاده ازكومبوجا در بخشهاي ازآسيا ازقرنها قبل معمول بوده است براساس مدارك موجود نام اين قارچ از نام يك پزشك كره اي به نام كومبو گرفته شده است اين پزشك در حدود سال ۴۱۵ ميلادي با استفاده از نوشابه اي كه با كمك قارچ به دست آمده از نان چاودار تخمير شده بود[ اينكيو] امپرا طورژاپن را درمان كردآن زمان اين نوشيدني به عنوان يك داروي معجزه گر مورد توجه قرار گرفته بود وبه آن لقب داروي عمرابدي داده بودند پس ازآ ن چاي كومبوجا درسراسر چين ، ژاپن ،كره و سپس درهند و روسيه مورد استفاده قرار گرفت .

    كومبوجا ضد سرطان :تحقيقات بعدي در مورد كومبوجا نشان داد اثرات دارويي اين نوشيدني تخمير شده بسياربيشترازآن چيزي است كه بيش ازاين شناخته شده بود پژوهشهاي انجام شده درمورد تركيبات اين قارچ وجود مقداري زيادي اسيد گلوكورونيك در تركيبات آن را اثبات كرداين اسيد در آزمايشگاه و به طور مصنوعي قابل توليد نيست اما كبديك انسان سالم قادر است آن را توليد كنداين اسيددربدن انسان به عنوان پادرزهرعمل مي كند وقادراست تمام سموم و[توكسيست ]ها به خصوص مواد پروتئيني درهم آميخته را كه توسط ميكروب هاي بيماري زا در بدن توليد ميشودازميان برده و از طريق سيستم دفع آنها را از بدن خارج سازد. وجود اسيد[گلو كورونيك]دركومبوجا بيش ازهرچيزي مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسي به مطالعه دقيق در اين مورد پرداختند بررسي در مورد اثرات اين نوشيدني بر روي مصرف كنندگان و كنترل آمار انواع بيماري ها به ويژه سرطان در مناطقي كه از كومبوجا استفاده مي شود نشان داد وضعيت دو بخش از ناحيه پرم Perm دركنار رودخانه جاما درغرب كوهستان اورال به نحوحيرت انگيزي با ديگربا ديگرنقاط متفاوت است دراين مناطق هيچ موردي ازسرطان مشاهده نشدو تحقيق درموردچند نفرمبتلا نيز نشان دادكه آنها از مناطق ديگر باين محل آمده اند .

    وضعيت محيطي اين مناطق چندان تفاوتي با نواحي ديگرنداشت دراين دو منطقه نيز پتاسيم ، سرب ، جيوه ، وسنگ معدني نسوز وديگر مواد آلوده كننده و زمينه ساز سرطان وجود داشت حتي ميزان آلودگي محيط باعث مرگ تعداد زيادي ماهي در آبگيرهاي منطقه[كاما]شده بود پس چه علتي مي توانست مانع ابتلا مردم به سرطان شده باشد .
    قارچ زشت :
    بررسي دقيق تردر اين مورد نياز به فعاليت بيشترداشت دو گروه پژوهش كه از پزشكان و متخصصان ديگرتشكيل شده بود شروع به كاركردند گروه پژوهش سوليكا ماسك Solikamaskو گروه برسينكي Beresnikiهر چيزي كه ممكن بودآنها را به نتايج رضايت بخشي برساند مورد آزمايش قرار دادند .
    يك اتفاق ساده :در يك روز گرم تابستاني يكي ازاهالي منطقه به نام [با بوشكا] براي دكتر مولودينوف رئيس يكي از دو گروه علمي نوشيدني تازه اي آورد كه همان چاي كومبوجا يا بنا بر گويش محلي (چاي كواتي )بود دكتر مولودينوف مي دانست كه اين چاي با كمك قارچ بدست آمده از نان چاودار تهيه ميشود اما بيش از اين چيزي نمي دانست قارچ شناور در چاي كومبوجا ظاهردلچسبي نداشت ولي بابوشكا پير زن با تجربه محلي به دكتر مو لودينوف گفت كه اين نوشابه خوشمزه و سلامت بخش است و مهم ترازهمه رایگان است .درهمان زمان دكترجرج اوريو نيزدرمنطقه برسينكي با چاي كومبوجا آشنا شد.اين دوپزشك بر اساس اعتقادمردم منطقه كه كومبوجا را دارويي سلامت بخش مي شناختند به مطالعه بيشتردرموردكومبوجا پرداختند و دكتر جرج اوريو مدتي بعد در يادشتها يش نوشت نوشيدني محلي اينجا به نام چاي كوائي معروف است خواص عجيبي دارد حتي الكلي ها هم بعد از مصرف مقدار زياد الكل آن را مي نوشند و عجيب اين كه پس از مصرف چاي كوائي حتي اگر مقدار زيادي مشروب خورده باشندآثار مستي درآنها ديده نمي شود تحقيقات بعدي نشان داد كه در اين منطقه مصرف الكل و توتون بسيار بيشتر از نقاط ديگر است اما عوارض ناشي ازآن بسيارناچيزاست.نگاهي به گذشته ونظر متخصصان :اگر چه دستاورد هاي دو گروه تحقيقاتي اخيردر موردكومبوجا بسيارجالب وحيرت انگيزبوداما بيش ازآن نيزپزشكان ديگري آثارمعجزه آساي قارچ كومبوجا را شناخته بودند.كانتر فرانك نويسنده كتاب كومبوجا درمان طبيعي از شرق دور كه در مورد اين نوشيدني مطالعات بسياري انجام داده است در جاي از كتاب در باره قارچ كومبوجا و نوشيدني حاصل از آن مي نويسد آيا امروز مردم در شرايط آلودگي شديد محيط و در حالي كه ازغذاهاي اكثرا آلوده به مواد شيميائي استفاده مي كند كبد سالمي دارند ؟ او سپس توضيح مي دهد كه يك كبد سالم به اندازه كافي مورد نياز بدن اسيد گلو كورونيك توليد مي كند اين اسيد از تاثير مواد سمي بر بافت هاي بدن كه از طريق هوا و غذا وارد بدن انسان مي شود جلوگيري مي كند اما زماني كه مقدار اين سموم افزايش يابد عملكرد كبد براي توليد اين اسيد دچار اختلال مي شود كانتر فرانك سپس مي نويسد استفاده از الكل ، توتون ، موادغذائي كنسرو شده ،غذاهاي مانده ، آب ها و گياهائي كه از طريق كودهاي شيميايي و مواد ديگر آلوده و شيميايي شده اند بار سنگيني را به كبد تحميل مي كنند. اين درحالي است كه بخشي از موادداروئي ، از جمله جيوه اي كه در مواد دندانپزشكي وجود دارد بر دامنه مسموميت هاي داخلي بدن مي افزايد به دليل عدم توانايي كبددرتوليد اسيد گلو كورونيك به اندازه كافي آلودگي هاي ايجاد شده در بدن باعث بيماريهاي مختلف و مهلك مي شونددراينجاست كه چاي كومبوجا با مقدار فراواني اسيد گلو كورونيك به سالم سازي بدن كمك مي كند در سال ۱۹۱۴ باسينز كاجا درمورد نوشيدني كومبوجا نوشت اين نوشيدني در تنظيم فعاليت هاي روده بسيار موثر است و پرفسور رودولف كويرت در سال ۱۹۱۸ كومبوجا را بهترين دارو براي رماتيسم توصيف كرد و دكترويلهام هينبرگ آلماني معتقد بود نوشابه اي كه با اسم چاي كوائي در روسيه نوشيده مي شود داروئي است براي مبارزه عليه همه بيماريها و دكتر مادايوس بيولوژيست معروف در سال ۱۹۲۷ اعلام كرد كه مواد متابوليك موجوددر چاي كومبوجا اثزي شگفت انگيزآور بر تر ميم ديواره سلولي داشته و به همين دليل بهترين دارو براي جلوگيري ودرمان سختي عروق است .دكتر پال پي دانشمند ژاپني كه نتايج تحقيقات خودرا در مورد چاي كوائي يا كومبوجا براي اطلاع محافل علمي پزشكان انتشار داددر گزارش خود نوشت مصرف اين چاي كمك مي كند كه پس از ۴ تا ۶ ماه رشد موها به حالت اول بر گردد و موهاي خاكستري مشكي شود . اين چاي مي تواند ديد چشمها را نيز تقويت كند وي با تاكيد به وجود سه عنصر حياتي در چاي كومبوجا حتي ادعا مي كند كه كومبوجا عمر را نيز طولاني مي نمايد و در واقع همان اكسير حيات بخش است .مطالعات گروهاي پژوهشي و آن چه بيش از آنها در باره كومبوجا گفته شده بود توجه محافل علمي را به سوي اين نوشيدني ساده جلب كردومركز انستيتو باكتري شناسي مسكو كه كومبوجا را مورد مطالعه دقيق تر قرارداد،محققان اين انستيتو متوجه شدندكه رشد قارچ در واقع به صورت يك توده ژله مانند متشكل ازكشت هاي هم زيست با باكتري Xyttnorni و ذخيره مجموعه سلول هاي مخمر از دسته ساكارو ميستر Saccharornyees است در اين انستيتو باكتري هاي تشكيل دهنده كومبوجا به دقت مورد مطالعه قرار كرفتند و اثرات جادوئي آن مورد تائيد قرار گرفت .
    كومبوجا معالج M.S :گزارش يك خانم هلندي كه براي درمان بيماري M.S از چاي كومبوجا استفاده كرده است براي اثرات جادوئي كومبوجا اين خانم مي نويسد من سال ۱۹۸۲ به بيماري M.S مبتلا شدم و از سال ۱۹۸۹ بر اساس توصيه پزشكان شروع به نوشيدن چاي كومبوجا كردم در آن زمان من فقط قادر بودم با كمك عصا به سختي چندين متر زاه بروم و وضعيت جسمي ام روز به روز بدترمي شد اما حالا مي توانم بدون عصا ۲۰ دقيقه به طورمداوم راه بروم من دوبار توانستم پشت فرمان اتومبيل بنشينم وحتي قصد دارم به ورزش اسكي بپردازم يك پسر ۱۵ ساله هلندي نيز اثرات چاي كومبوجا را در رفع بيماري خارش پوست اينگونه گزارش كرد ه است بيماري خارش پوست از ده سالگي به سراغ من آمد گاهي آنقدر بازوهايم را ميخاراندم كه خون آلود ميشد هيچ دارويي نيز برايم چاره ساز نبود پزشكان تشخيص داده بودن كه عامل اين بيماري باكتر يهاي هستند كه در روده ها ي من رشد كرده اند دارو يي موثر براي از بين بردن آنها وجود نداشت سر انجام چاي كومبوجا مرا نجات داد من مايلم به همه بگويم كه كومبوجا موثر ترين دارو براي بيماري هاي صعب العلاج است اگر چه قارچ كومبوجا طي سالهاي اخير درمحافل علمي و پزشكي به عنوان يك داروي معجزه آسا شناخته شده اما مردم منا طقي در آسيا صدها سال است كه آن را مصرف مي كنند آنها برا اساس تجربه به اين اعتقاد رسيده اند كه كومبوجا باعث فعاليت سيستم غدد مي شود سوخت و ساز را تسريح مي كند از اضافه وزن مي كاهد ، اسيد اوريك و كلسترول خون را پائين ميآورد روماتيسم و نارسائي هاي كبد و كليه را بهبودمي بخشدونقرس و بيماريهاي پوستي وفشارخون را ازميان برميدارددرواقع دارويي است براي بسياري ازبيماري ها.

    مهمترين خاصيت درماني:نوشابه اي كه ازتخميرچاي توسط قارچ بدست ميآيداينهاست:تميزكنندگي ،سم زدا ئي واسيدنندگي . ضمنا دسته اي مواد شميائي موسوم به پلي فنول ها در آن هست كه آنتي اكسيدان هستند يعني ميتواند ريشه هاي آزاد شميائي موجود در سلولهارا كه سرطان زا هستند به خود جلب كنند اگر به نحوه پيدايش امراض از دريچه علم زيست شناسي نگاه كنيم بايد بگوئيم هزاران ناراحتي و بيماري صعب و العاج كه بشربا آن روبروست ازبرهم خوردن تعادل ساده اي كه ميان كاركردهاي مختلف سلولهاي بدن وجود دارد ناشي ميشود وهمه با يكديگرمانند حلقه هاي يك زنجيرمرتبط هستند .در زير چند نمونه ساده از اين مورد اشاره مي كنيم . محيط مناسب براي فعاليت سلولهاي بدن ،يك محيط اسيدي است . خوب حالا اگر به همين غذاهاي كه هر روزازآشپزخانه ما وارد سفره هايمان ميشود دقت كنيم ملاحظه خواهيم كرد كه همه آنها محيط بدن را از حالت اسيدي خارج كرده و به حالت قلياي (يا بازي) در مي آورند . اما انسان همين لحظه هيچ درد و هيچ ناراحتي را حس نمي كند ،بلكه اين نوع محيط دردراز مدت باعث پيدايش صدها نوع بيماري سخت مي شوند بسياري از گياهان واصولا رژيم گياهخواري و همچنين نوشيدني بسياري از مخمر ها مثل ماء الشعير ، مخمر جو (لووردويبر )،سركه و كومباجا مي تواند محيط اسيدي را براي بدن تامين كنند . بيشتر غذاهاي كه امروز مصرف ميكنيم و همچنين بسياري از مواد شيميائي كه طي دو قرن اخير وارد جيره غذائي انسان شده است (مثل مواد مصنوئي و تركيبي ، سس ها ، طعم ورنگ هاي خوراكي ) يا خود اكسيد كننده اند يا در بدن تبديل به اكسيد كننده ميشوند ، اين اكسيد ها مي توانند صدها بيماري لاعلاج ديگر را موجب شوند .بنا براي هر ماده طبيعي يا گياهي مثل كومبوجا كه بتواند اين اكسيد كننده ها را از ميان بردارد كمك بزرگي به دفاع بدن در مقابل ابتلا به بيماريها ميكند . يكي از دلايل بروز ايجاد سرطان را يبوست ميدانند.انسان تا وقتي گياهخواري مي كرد به اين نوع سرطان مبتلا نمي شد اما غذاهاي بدون فيبر(يعني بدون سلوز گياهي )كه امروز همه ما ميخوريم باعث ميشود روده دير تر تخليه شود و سموم فرصت پيدا كنند جذب خون شوند . هر ماده خوراكي مثل گياهان و سبزيجات ،يا نوشابه كومبوجا كه به حركت سريع غذا در داخل روده ها كمك كند موجب پيشگيري از سرطان ميشود.همانطور كه ذكرشدبراي درك خاصيت درماني كومبوجا يا هرماده درماني ديگر بايد طبق روال علمي به تاثيرآن بركاركردسلولها توجه كرد.كومبوجا ميتواندتعادل شيميائي ويوني درغشاي سلول ها را دوباره برقرار سازدبنا براين ميتواندازوقوع بسياري ازاختلالات عصبي كه موجب بيماري هاي لاعلاج مربوط به اعصاب ميشوند جلوگيري كند.اميدوارم اين مختصربه شما درفهم بعضي خواص اين نوشيدني كه نمونه اي ازهزاران درمان طبيعي ديگراست كمك كرده باشد .
    چگونه تهيه ميشود:تهيه نوشيدني كومبوجا بسيار ساده است :
    كافي است كمي مولد قارج در اختيار داشته باشيد نوشيدني كومبوجا در واقع تركيبي است از چاي شيرين معمولي كه با كمك قارچ كومبوجا تخمير شده است اين قارچ كمك مي كند كه چاي و شكر به آنزيم هاي مفيد براي بدن تبديل شود اسيد گلو كورو نيك موجود در اين نوشيدني كه بر اثر تخمير ايجاد مي شود براي ساخت پلي ساكاريدهاي مهم مثل هيا لاروتيك اسيد به كار ميرود وجود آن براي اتصاي بافت ها مفيد است Chondroitinsulfat ماده اصلي سازنده غضروف است واسيد لاكتيك موجود در نوشيدني كومبوجا درعملكرد صحيح روده ها بسيارموثر است و اين مجموعه در واقع يك آنتي بيوتيك قوي و طبيعي است كه همراه مواد ديگر موجود در اين چاي تاثيز ي شگرف در سالم سازي بدن دارد .

    براي تهيه چاي كومبوجا

    سه ليترآب را بجوشانيدو يك فنجان پر شكررا در حال جوشيدن بآن اضافه كنيد پس از اينكه آب و شكر ۵ دقيقه جوشيد ظرف را ازروي شعله برداريدو۲ پيمانه بزرگ چاي يا ۵ عدد چاي كيسه اي را داخل آن بياندازيدو بگذاريد ده دقيقه دم بكشدو پس از اينكه چاي دم كشيد و حرارت آن تا حدود دماي محيط كاهش يافت آن را از صافي رد كنيد ( در صورتيكه كه تفاله چاي داشته باشد ) و سپس كمي قارچ كومبوجا را داخل آن بياندازيد و روي ظرف را با يك دستمال كتاني بپو شانيد به نحوي كه هوا براي تنفس باكتري هاي قارچ بتواندوارد ظرف شود قارچ كومبوجا بايد۷ روزدرمايع چاي بماند اين مايع بايددر محيطي تاريك و بادماي ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتي گراد نگهداري شود پس از اين مدت متوجه مي شويدكه قارچ جديدي درزير قارچ اوليه توليد شده كه هر كدام از اين تكه ها قارچ ها مي تواند براي تهيه يك ظرف ديگر نوشيدني كومبوجا مورد استفاده قرارگيرد پس از۷ روز نوشيدني آماده مصرف است چاي را از يك صافي رد كنيد و در يك ظرف شيشه اي در يخچال نگهداريد مي توانيد هر روز قبل از صبحانه يا قبل ازهروعده غذا ازاين چاي بنوشيداگرمتوجه شديدكه چاي غليظ يا ترش شده با كمي چاي شيرين موقع نوشيدن آنرا رقيق كنيد
    (توجه داشت باشيد كه قارچ را در چاي داغ نيادازيد )
    AHMAD! likes this.
     

  2. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  3. Top | #2

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    فواید روغن نارگیل بر سلامتی، مراقبت از پوست و مو، تسکین استرس، بیماری های قلبی، کلسترول، کاهش وزن، مشکلات کلیه، هضم، متابولیسم، فشارخون بالا، سیستم ایمنی، بهداشت دندان، دیابت، قدرت و استحکام استخوانها،
    hiv و سرطان را در بر می گیرد.این فواید می تواند به خاطر وجود اسید لوریک، اسید کاپریک، و اسید کاپریلیک و خواص ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد قارچی، آنتی باکتریال، آرامش بخشی آن باشد.

    روغن نارگیل معمولاً روغن محبوب ورزشکاران و به ویژه بدنسازان و افرادی است که رژیم می گیرند. دلیل این مسئله آن است که روغن نارگیل کالری کمتری نسبت به سایر روغن ها دارد و محتوی چربی آن به راحتی تبدیل به انرژی می شود و موجب انباشته شدن چربی در قلب و عروق نمی شود. روغن نارگیل همچنین به بالا بردن سطح انرژی و استقامت بدنی بدنسازان نیز کمک می کند و درنتیجه عملکرد تمرینی آنها را ارتقاء می بخشد.

    فواید روغن نارگیل برای سلامتی شامل موارد زیر است:

    مراقبت از مو: روغن نارگیل یکی از بهترین موادمغدی موجود برای تغذیه موها است. این ماده به رشد سالم موها کمک کرده و به آنها شفافیت و زیبایی می بخشد. ماساژ مداوم سر با روغن نارگیل، شوره وشپش سر را از بین می بردف حتی اگر پوست سر شما خشک باشد. روغن نارگیل به میزان زیاد در هندوستان برای مراقبت از مو مورد استفاده قرار می گیرداین ماده، یک حالت دهنده فوق العاده برای موهاست و به رشد دوباره موهای تخریب شده نیز کمک میکند. همچنین پروئین های لازم برای تغذیه موهای آسیب دیده را نیز فراهم میکند. به همین دلیل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو در بسیاری از محصولات حالت دهنده مو و کرم های ضد شوره مورد استفاده قرار می گیرد.

    تسکین استرس: روغن نارگیل بسیار آرامبخش است، از اینرو به از بین بردن استرس کمک می کند. استفاده از روغن نارگیل روی سر به از بین بردن خستگی فکری کمک می کند.

    مراقب از پوست: روغن نارگیل، ماده ای فوق العاده برای ماساژ پوست است. این ماده بعنوان یک مرطوب کننده بسیار موثر برای همه انواع پوست ها از جمله پوست های خشک عمل می کند. فواید روغن نارگیل برای پوست تقریباً مشابه با روغن معدنی است. علاوه بر این، برخلاف روغن معدنی، هیچگونه عارضه جانبی برای پوست نخواهد داشت. درنتیجه روغن نارگیل راه حلی بسیار عالی برای جلوگیری از خشکی و پوسته پوسته شدن پوست می باشد. این روغن همچنین ایجاد چین و چروک پوستی را که با بالا رفتن سن به طور طبیعی ایجاد می شود را به تاخیر می اندازد. روغن نارگیل همچنین در درمان بسیاری از مشکلات پوستی مثل پسوریازیس، آماس پوست، اگزما و سایر عفونت ها و بیماری های پوستی نی زموثر است. درنتیجه، روغن نارگیل مهمترین ترکیب بسیاری از محصولات مربوط به مراقبت های پوستی مثل صابون ها، لوسیون ها، کرم ها و از این قبیل، درآمده است.

    پیری زودرس: روغن نارگیل به جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند و به خاطر محتوی آنتی اکسیدنی خود، از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.

    بیماری های قلبی: باور نادرستی در میان عموم شایع شده است که روغن نارگیل برای قلب خوب نیست. این به آن دلیل است که این ماده حاوی میزان بالایی چربی اشباع است. اما، جالب است بدانید که روغن نارگیل برای قلب بسیار مفید است. این روغن حاوی %50 اسید لوریک است که در جلوگیری از بسیاری مشکلات و بیماری های قلبی مثل سوزش قلب، کلسترول بالا و فشارخون بالا، بسیار موثر است. چربی های اشباع موجود در روغن نارگیل هم درمقایسه با سایر روغن های گیاهی مضر نیست. این چربی باعث بالا رفتن ldl و hdl نمی شود. همچنین احتمال بروز آسیبدیدگی در شریان ها را نیز پایین می آورد و درنتیجه از بروز تصلب شراین نیز جلوگیری می کند.

    کاهش وزن: روغن نارگیل برای کاهش وزن بسیار مفید است. این ماده حاوی اسیدهای چرب متوسط و کوتاه است که به از بین بردن اضافه وزن کمک می کند. هضم این روغن نیز به خاطر کمکی که به عملکرد سالم تیروئید و سیستم آنزیم های بدن می کند، بسیار راحت است. از این گذشته، با از بین بردن فشار وارد بر لوزالمعده، متابولیسم بدن را نیز بالا می برد، درنتیجه انرژی بیشتری می سوزاند و به افراد چاق کمک می کند وزنشان را پایین بیاورند. به همین دلیل است که افرادیکه در مناطق گرمسیری زندگی می کنند و اکثراً از این روغن ساتفاده می کنند، نه چاق هستند و نه اضافه وزن دارند.

    â· التهاب لوزالمعده: روغن نارگیل همچنین برای درمان بیماری التهاب لوزالمعده نیز مفید است.

    گوارش: روغن نارگیل اگر در آشپزی مورد استفاده قرار گیرد، سیستم گوارش بدن را ارتقاء بخشیده و درنتیجه از بروز بسیاری از مشکلات مربوط به معده و هضم غذا جلوگیری می کند. چربی های اشباع موجود در ین روغن خواص ضد میکروبی دارند و به مقابله با باکتری ها، قارچ ها، و انگل های مختلف که موجب سوءهاضمه می شوند، کمک می کند. روغن نارگیل همچنین به جذب سایر موادمغذی مثل ویتامین ها، موادمعدنی و آمینواسیدها نیز کمک میکند.

    سیستم ایمنی: روغن نارگیل برای سیستم ایمنی بدن نیز مفید است. این روغن با لیپیدها، اسید لوریک، اسید کاپریک و اسید کاپریلیک موجود در خود که خواص ضدقارچ، ضد ویروسی و ضدباکتریایی دارند، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. بدن انسان اسید لوریک را به مونولورین تبدیل می کند که گفته می شود به مقابله با ویروس ها و باکتریهای ایجاد کننده بیماری هایی مثل تبخال، آنفولانزا، ویروس سیتومگال و حتی hiv کمک میکند. همچنین به مقابله با باکتری های مضری مثل لیستریا مینوسیتوژن و هلیکوباکتر پیلوری و تک یاختگانی مثل جاردیالاملیا نیز کمک می کند.

    اثر التیام بخشی: این روغن وقتی روی عفونت ها مالیده شود، لایه ای شیمیایی ایجاد می کند که بخش آسیبدیده بدن را از گرد، هوا، قارچ ها، باکتری ها و ویروس های خارجی حافظت می کند. خواص التیام بخشی این روغن در ترمیم بافت های آسیب دیده نیز موثر است.

    عفونت ها: روغن نارگیل به خاطر خواص ضد قارچی، ضد ویروسی، و ضد باکتریایی خود درمقابل بسیاری از عفونت ها نیز موثر است. طبق تحقیقات انجام گرفته، روغن نارگیل ویروس هایی که موجب آنفولانزا، سرخک، هپاتیت، تبخال، سارس و از این قبیل می شود را از بین می برد. همچنین باکتری که موجب ایجاد زخم معده، عفونت های گلو، عفونت های مجرای ادرار، ذات الریه، و سوزاک می شود را نیز از بین می برد. روغن نارگیل بر قارچ ها و مخمرهایی که کاندیدیاز، عفونت قارچی، مرض قارچی انگشتان، برفک، و از این قبیل را ایجاد می کند نیز موثر است.

    کبد: وجود تری گلیسیرید و اسیدهای چرب با زنجیره های متوسط به جلوگیری از بیماری های کبد کمک میکند چون اینها موادی هستند که وقتی به کبد می رسند به سادگی به انرژی تبدیل می شوند و درنتیجه حجم کار کبد را کم می کنند و از انباشته شدن چربی نیز جلوگیری می کنند.

    کلیه ها: روغن نارگیل از ابتلا به بیماری های کلیوی و مثان نیز جلوگیری می کند. همچنین به برطرف کردن سنگ کلیه نیز کمک می کند.

    دیابت: روغن نارگیل به کنترل قند خون کمک می کند و درنتیجه ترشح انسولین را تنظیم میکند. همچنین به استفاده سودمند از گلوکز خون نیز کمک می کند که به این طریق در پیشگیری و درمان دیابت موثر است.

    استخوانها: همانطور که قبلاً ذکر شد، روغن نارگیل توانایی بدن را برای جذب موادمعدنی مهم بالا می برد. این مواد شامل کلسیم و منیزیم می شود که برای رشد استخوانها ضروری هستند. درنتیجه روغن نارگیل برای خانم هایی که در سنین میانسالی درمعرض پوکی استخوان قرار دارند می تواند مفید باشد.

    بهداشت دندانها: کلسیم عنصری مهم در دندان هاست. از آنجا که روغن نارگیل جذب کلسیم را در بدن بالا می برد، می تواند به استحکام دندانها نیز کمک کند. روغن نارگیل همچنین از پوسیدگی دندانها نیز جلوگیری میکند.

    hiv و سرطان: عقیده بر این است که روغن نارگیل نقش مهمی در کاهش حساسیت های ویروسی در بیمارهای سرطانی و بیماران مبتلا به hiv ایفا می کند
    AHMAD! likes this.
     

  4. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  5. Top | #3

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی



    این میوه خوشگل، خوشرنگ و خوشمزه تابستانی
    سرشار از موادمغذی و فیبر است.

    تـوت فرنگی میوه ای بسیار خوشگل و خوشبو و خوشمزه
    است، امـا آیـا می دانستیـد کـه این میوه بسیار کم کالری
    بـوده و سـرشار از موادمغذی و فیبر مـی بـاشد؟ خـوردن 8
    عدد توت فرنـگی متوسط در روز، %140 از ویتامین C مورد
    نیاز روزانه، %12 از مقدار مـورد نـیاز روزانه فیبر، %6 میزان
    مورد نیاز فولات، 210 میلی گـرم پتـاسیم بـرای مـا فـراهم
    آورده و همچنـین سـرشار از ویتامین K، B2، B5، B6، مس،
    منیزیم، و اسید چرب امگا 3 می باشد. توت فرنگی فاقد سدیم، چربیهای اشباع، و کلسترول است و هر وعده آن فقط 45 کالری دارد.

    یک رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین C که یک آنتی اکسیدان است، می تواند روی افزایش سن، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها و زوال قدرت شناخت تاثیر پیشگیرنده داشته باشد. وقتی غذاهایی مصرف کنیم که به انرژی تبدیل نشود، رادیکال آزاد تولید می کند که به مرور زمان شکل می گیرد و باعث پیر شدن جسم می شود. آنتی اکسیدان ها این تاثیر رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و می تواند تخریب هایی که به خاطر سموم محیط مثل دود سیگار و آلودگی هوا به بدن وارد می شود را کاهش دهد. ویتامین C برای تولید کلاژن ضروری است (کلاژن پروتئینی است که رشد و ترمیم بافت های بدن را مقدور می سازد). این ویتامین در بدن ساخته یا ذخیره نمی شود، از اینرو باید هر روز به میزان لازم از این ویتامین مصرف کنیم.

    پتاسیم یک ماده معدنی بسیار ضروری برای بدن است که الکترولیت های بدن را که اکسیژن به مغز می رسانند و ضربان قلب را تنظیم می کنند و توازن آب بدن را کنترل می کنند، تنظیم می کند. یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم، احتمال بروز بیماری های قلبی و سکته را پایین می آورد.

    بدن برای ساخت و حفظ گلوبول های قرمز خون جدید به فولات نیاز دارد. این ویتامین به ویژه حین بارداری و کودکی که گلوبول های قرمز خون باید تکثیر شده و به سرعت رشد کنند، اهمیت فوق العاده ای پیدا می کند. کمبود فولات می تواند منجر به کم خونی (آنمی) در مادر یا کودک شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف میزان کافی از فولات می تواند زوال شناخت را کندتر کرده و احتمال خطر بیماری هایی مثل آلزایمر را پایین بیاورد.

    فیبر بخش غیرقابل هضم گیاه است که آب را جذب میکند و موادغذایی را در دستگاه گوارش می گرداند. مصرف مقدار کافی فیبر همچنین نقش مهمی در جذب موادغذایی، تثبیت سطح گلوکز خون، و کاهش کلسترول دارد.

    وارد کردن این میوه که فواید بسیار زیادی برای بدن دارد، به رژیم غذایی بسیار آسان است. برای اینکه بیشترین استفاده و فایده را از این میوه ببرید، آن را خام مصرف کنید چون پخته شدن محتوی ویتامین C آنرا کاهش می دهد. می توانید آن را همراه با سیریال صبحانه با شیر مصرف کنید، در نوشیدنی های خود مخلوط کنید، به سالادتان اضافه کنید، و به شکل شیرینی یا سایر دسرها درست کنید. در زیر به چند ایده ساده و سریع برای مصرف توت فرنگی اشاره می کنیم:

    توت فرنگی ها را می توانید به تنهایی یا همراه با میوه های دیگر، و کمی ماست در مخلوط کن بریزید و یک نوشیدنی بسیار خوش طمع و مفید برای خودر درست کنید.

    همچنین می توانید به این نوشیدنی کمی شکر اضافه کرده و آن را فریز کنید و به صورت یخ در بهشت مصرف کنید که برای بچه ها خیلی لذت بخش خواهد بود.

    توت فرنگی تازه را به همراه پنیر و ماست مصرف کنید تا یک میان وعده یا صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه داشته باشید.

    توت فرنگی ها را به همراه شکر بجوشانید و از آن برای تزئین بستنی یا پنکک استفاده کنید.

    منبع: سایت مردمان
     

  6. Top | #4

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    گوجه سبز به میوهٔ درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNUS از خانوادهٔ Rosaceae هستند، اطلاق می‌شود. بر پایهٔ نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینی‌ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. گفته می‌شود که این گیاه از طریق سوریه یا ایران به یونان آورده شده‌است. درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ‌های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می‌آیند. آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه‌ای و ظاهر نامطلوب میوهٔ گوجه سبز می‌شود. این میوه به سرعت می‌رسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز است. گوجه سبز به صورت تازه و پخته در خورش‌ها مصرف می‌شود. این میوه غنی از ویتامین C ، اسید مالیک ، اسید سیتریک است. مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.
    ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز

    کربوهیدرات ۵۱/۸ گرم ، چربی ۸۴/۲ گرم ، پروتئین ۶/۱ گرم ، فیبر خام ۵/۰ درصد .

    با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز ، ۵ درصد ویتامین A ،۱/۲ درصد ویتامینB۱ ( تیامین ) ، ۹/۱ درصد ویتامین B۲ ( ریبوفلاوین ) ، ۸/۲ درصد نیاسین ، ۱۳ درصد ویتامین C ، ۵/۱ درصد کلسیم ، ۲/۲ درصد فسفر ، ۵ درصد آهن و ۶/۳ پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.
    خواص درمانی

    CULPEPES، گیاه شناس معروف قرن ۱۷ عقیده داشت که مصرف گوجه سبز برای بهبود طعم دهان مفید است و پختن برگ‌های درخت گوجه سبز در سرکه می‌تواند در درمان کرم‌های حلقوی موثر باشد. از خواص دیگر این میوه ، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شده‌است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی- روده‌ای است.

    گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد. اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد. همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این میوه هستند.

    مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک ( ویتامینC )، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.
    __________________
    AHMAD! likes this.
     

  7. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  8. Top | #5

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    اسفناج، گياهي است يک ساله، داراي ساقه اي راست، به ارتفاع نيم متر که برگ هاي آن پهن و نرم مثلثي شکل به رنگ سبز مي باشد. اسفناج نسبت به سرماي زمستان مقاوم است.

    دو نوع اسفناج وجود دارد که به نام پاييزه و بهاره ناميده مي شود. اسفناج بهاره، در فصل بهار کاشته مي شود و به اسفناج انگليسي معروف است.

    نوع پاييزه آن که به خاک بسيار غني احتياج دارد، در پاييز کاشته مي شود. گل هاي اسفناج به رنگ سبز کم رنگ مي باشد .

    اسفناج چون داراي مواد غذايي فراواني است، کشت آن امروز در تمام نقاط دنيا معمول است.


    تركيبات شيميايي:


    اسفناج از نظر داشتن ويتامين b3 بسيار غني است، بنابراين داروي مهمي براي برطرف كردن بيماري پلاگر است( پلاگر يک نوع بيماري است که بعلت کمبود ويتامين b3 در بدن توليد مي شود و نشانه هاي آن: ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه، و بوجود آمدن لکه هاي قرمز روي بدن است).

    اسفناج به علت داشتن منيزيم، جلوي پيشرفت سرطان را مي گيرد.

    وجود فسفر در اسفناج براي بدن، مخصوصا براي كساني كه به كارهاي فكري اشتغال دارند و آهن آن براي شهرنشينان كه گلبول هاي قرمز خونشان جهت تامين اكسيژن سلول هاي بدن، بايد فعاليت بيشتري كنند، بسيار مفيد است.


    خواص دارويي:

    برگ اسفناج از نظر طب قديم ايران كمي سرد است و برخي عقيده دارند كه متعادل است، يعني نه سرد است و نه گرم.

    1) برگ اسفناج منبع غني ويتامين a ، b3 ، c ، آهن و پتاسيم مي باشد.

    2) بدن را قليايي مي كند و اسيديته ي خون را کاهش مي دهد.

    3) خنك كننده است و براي پايين آوردن تب مفيد است.

    4) ورم روده ي كوچك را رفع مي كند.

    5) براي ورم ريه مفيد است.

    6) ملين است و يبوست را برطرف مي كند.

    7) براي لاغر شدن و وزن كم كردن مفيد است.

    8) اسفناج به دليل داشتن ماده اي بنام اسپيناسين، هضم غذا را تسريع مي كند. اين ماده باعث تحريك معده و ازدياد ترشحات آن مي شود.

    تحقيقات دانشمندان نشان داده است كه اسفناج در پيشگيري ازسرطان روده بزرگ، معده، پروستات،‌ حنجره و رحم موثر است .

    9) خوردن اسفناج در رفع تشنگي موثر است.

    10) براي از بين بردن ورم و درد گلو مفيد است.

    11) براي رفع سرفه هاي خشك ،برگ اسفناج را با جو پوست كنده و روغن بادام بپزيد و بخوريد.

    12) آش اسفناج با گشنيز، براي سردردهايي كه ناشي از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارشي است، مفيد مي باشد.

    13) اگر آش اسفناج را با آب ليمو و سماق يا آب غوره بخوريد، سردردهاي ناشي از اختلال كيسه ي صفرا را برطرف مي كند.

    14) خوردن اسفناج از سرطان جلوگيري مي كند، مخصوصا در افرادي كه به مصرف الكل و سيگار عادت دارند.

    15) تحقيقات دانشمندان نشان داده است كه اسفناج در پيشگيري ازسرطان روده بزرگ، معده، پروستات، ‌ حنجره و رحم موثر است .

    16) اسفناج، كلسترول خون را پايين مي آورد.

    17) بهترين دارو براي كساني است كه مبتلا به كم خوني هستند.

    18) اسفناج مانند جارو، روده بزرگ را تميز مي كند.

    19) ترشحات لوزالمعده را افزايش مي دهد.

    20) اسفناج، سبزي مفيد براي تقويت اعصاب است.

    21) اسفناج پخته براي رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا بسيار موثر است.

    22) رماتيسم و نقرس را درمان مي كند.

    23) براي زياد كردن شير در مادران شيرده موثر است.

    24) قبلاً نوعي شربت از اسفناج تهيه مي شد كه در معالجه خونريزي ها و كم خوني از آن استفاده مي كردند.

    25) تخم اسفناج ملين و خنك كننده است.

    اسفناج به علت داشتن اگزالات، براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ هاي كليه و مثانه مناسب نيست.

    26) تخم اسفناج براي برطرف كردن ورم كبد و يرقان مفيد است.

    27) اسفناج، تعداد گلبول هاي قرمز خون را افزايش مي دهد.

    28) اسفناج چون داراي كلروفيل است، عضلات روده را تحريك كرده و تخليه مدفوع را آسان مي كند.

    29) اسفناج عضلات و استخوان ها را تقويت مي نمايد.

    30) رعشه و بوي بد دهان را از بين مي برد و از دوستان کبد هم مي باشد.

    31) قوت غذايي اسفناج از ساير سبزي ها بيشتر است، مشروط بر اينکه آب آن را دور نريزيد و از ساقه هاي نازک و نورسته ي آن در سالاد استفاده کنيد.

    32) به كودكان، جوانان، سالخوردگان، اشخاص كم خون و به تمام كساني كه بيماري هاي مزمن دارند خوردن اسفناج موكدا توصيه مي شود.


    مضرات :

    * اسفناج به علت داشتن اگزالات، براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ هاي كليه و مثانه مناسب نيست.

    * ضمنا آن هايي كه سرد مزاج هستند، بايد اسفناج را با ادويه هاي گرم مثل زنجبيل و هل ميل نمايند
    __________________
    AHMAD! likes this.
     

  9. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  10. Top | #6

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    نام انگلیسی : Watermelon
    نام علمی : Citrullus vulgaris







    كليات گياه شناسي

    هندوانه گياهي است يكساله ويك پايه ساقه آن خزنده و پيچك درد و برگهاي آن پهن با بريدگيهاي عميق مي باشد . گلهاي آن كوچك و زردرنگ است . ميوه آن رگد يا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز مي باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممكن است سياه ، قرمز ، سفيد و يا زرد باشد .

    تركيبات شيميايي:

    هندوانه داراي اسيد آمينه اي بنام سيترولين و موادي بنام كاروتن و ليكوپن و نوعي قند بنام مانيتول مي باشد

    در صد گرم هندوانه مواد زير موجود است

    آب 92 گرم

    پروتئين 0/5 گرم

    مواد چربي 0/2 گرم

    نشاسته 6 گرم

    كلسيم 0/7 ميلي گرم

    فسفر 10 ميلي گرم

    آهن 0/5 ميلي گرم

    سديم 1 گرم

    پتاسيم 100 ميلي گرم

    ويتامين آ 600 ميلي گرم

    ويتامين ب 1 0/03 ميلي گرم

    ويتامين ب 2 0/3 ميلي گرم

    ويتامين ب 3 0/2 ميلي گرم

    ويتامين ث 8 ميلي گرم

    تخم هندوانه داراي حدود 30 درصد روغن است كه از نظر خواص شيميايي مانند روغن بادام مي باشد .

    خواص داروئي:

    هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است . گرما را برطرف مي كند و بهترين ميوه تابستان است .

    1)هندوانه مدر است و به پائين آوردن فشار خون كمك مي كند

    2)هندوانه معده را تقويت مي كند

    3)پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است

    4)مغز تخمه هندوانه كرم هاي معده و روده را از بين مي برد

    5)هندوانه براي ورم مثانه مفيد است

    6)هندوانه بدن را تازه شاداب مي كند

    7)هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است

    8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاج كننده يرقان و دفع كننده سنگ كليه است

    9)براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد

    10)براي برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد

    11)براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد

    12)هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يكساعت قبل از غذا . زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند همچنين نبايد آنرا با ميوه هاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم مي كند

    طرز استفاده:
    به مبحث نسخه پيچي گياهان دارويي براي بيماري مورد نظر مراجعه نماييد

    مضرات :
    هندوانه براي اشخاص سرد مزاج و آنهائيكه داراي معده سرد مي باشند مناسب نيست . اينگونه اشخاص اگر مي خواهند هندوانه بخورند بايد آنرا با شكر ، ويا عسل و يا گل قند بخورند .
    همچنين هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسي مي شود
    __________________
    AHMAD! likes this.
     

  11. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  12. Top | #7

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    انار شیرین ادرار آور است.
    ملین مزاج است.
    آب انار شیرین برای بیماریهای مجاری ادرار مفید است.
    ترشح صفرا را زیاد می‌کند.
    آب انار اسهال را برطرف می‌کند.
    اگر آب انار را با عسل مخلوط کرده و هر روز چند قطره در بینی بچکانید از رشد پولیپ در بینی جلوگیری می‌کنید.
    خون ساز است.
    خون را تصفیه می‌کند.
    برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است.
    آب انار خنک کننده است.
    رنگ صورت را شاداب می‌کند.
    صدا را باز کرده و گرفتگی صدا را برطرف می‌کند.
    برای وزن اضافه کردن انار بخورید.
    آب انار مقوی قلب و معده است.
    جوشانده پوست ریشه درخت انار کرم معده و روده را از بین می‌برد.
    جوشانده پوست درخت انار نیز اثر ضد کرم درد.
    برای برطرف کردن گلو درد و زخم گلو از جوشانده پوست انار و یا جوشانده برگهای انار استفاده کنند.
    خانمهایی که عادت ماهیانه‌شان منظم نیست می‌توانند از جوشانده برگهای انار استفاده کنند.
    برگهای له شده انار را اگر روی پوست بگذارید خارش را از بین می‌برد.
    برای برطرف کردن سوختگی پوست ، گلهای انار را له کرده و با روغن کنجد مخلوط کنید و این پماد را روی قسمت سوختگی بمالید.


    جوشانده پوست درخت و پوست ریشه درخت انار کرم کش است.
    دم کرده گل انار اسهال مزمن را برطرف می‌کند.
    دم کرده گلهای انار را به صورت غرغره برای از بین بردن زخمهای دهان بکار ببرید.
    برای برطرف کردن دندان درد ، دم کرده ریشه درخت انار را در دهان مضمضه کنید.


    مضرات انار
    کسانی که سرد مزاج هستند نباید در خوردن انار افراط کنند. زیرا معده را سست کرده و ایجاد نفخ می‌کند. اینگونه افراد باید انار را با زنجبیل بخورند. جوشانده پوست درخت و پوست ریشه آن که برای رفع کرم بکار می‌رود ممکن است ایجاد سرگیجه و استفراغ کند. بهر حال در خوردن جوشانده آن بایداحتیاط کرد و این کار باید تحت نظر متخصص انجام گیرد

    __________________
    AHMAD! likes this.
     

  13. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  14. Top | #8

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    تحقيقات نشان مي‌دهد كه كلم بروكلي و سس گوجه‌فرنگي از جمله مواد غذايي هستند كه خاصيت ضد سرطاني دارند.

    اما هنگامي كه بروكلي را به همراه سس گوجه‌فرنگي بخوريد، خواص ضد سرطاني آن چندين برابر مي‌شود.

    به عنوان مثال آزمايش ها نشان داده است كه خوردن كلم بروكلي به تنهايي تا 40 درصد و خوردن سس گوجه‌فرنگي به تنهايي تا 3 درصد شانس ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد. اما هنگامي كه هر دو همراه با هم مصرف شوند اين ميزان به 50 درصد مي‌رسد.

    به گفته پزشكان افراد بالغ در روز به 100 گرم بروكلي و نصف فنجان سس گوجه‌فرنگي نياز دارند تا تاثير واضح ضد سرطاني آن را در خود مشاهده كنند.

    از سوي ديگر در صورتي كه كلم بروكلي در سس گوجه‌فرنگي پخته شود، آنتي‌اكسيدانت‌هاي آن بهتر جذب بدن مي‌شوند. البته بايد توجه داشته باشيد كه در صورتي كه به كلم بروكلي بيش از حد حرارت داده شود، خواص آن از بين مي‌رود و بهترين راه، بخارپز كردن آن است.
    AHMAD! likes this.
     

  15. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  16. Top | #9

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    نارنگی غنی از ویتامین های ث و ب و آ و حاوی پروتئین ،چربی و قند و مقدار زیادی فسفر و کلسیم است نارنگی خون را تصفیه میکند و به علت داشتن مقادیر زیاد فسفر و کلسیم یکی از میوه هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است همچنین مسکن اعصاب و برا ی همه بیماران مفید است اگر میخواهید شب ها راحت بخوابید یک نارنگی بخورید و تاثیر آن را ببینید
    AHMAD! likes this.
     

  17. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


  18. Top | #10

    تحصیلات
    دانشجو
    نوشته ها
    265
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    میانگین پست در روز
    0.46
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    838
    سپاس ها
    3
    سپاس شده 80 در 63 پست
    داریک
    0
    838 امتیاز ، سطح 11
    838 امتیاز ، سطح 11
    26% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    26% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 112
    0% فعالیت
    0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : خواص مواد غذایی

    موز از آن دسته میوه­هایی است که مصرف آن برای همه افراد از پیر و جوان گرفته تا ورزشکار، توصیه می­شود. این میوه غنی از انرژی و منبع سرشاری از پتاسیم است که این ماده معدنی به حفظ تعادل فشار خون و عملکرد قلب کمک شایانی می­کند.
    پزشکان می­گویند یک موز متوسط 467 میلی­گرم پتاسیم و تنها یک میلی­گرم سدیم دارد و به همین دلیل خوردن روزانه یک موز، از بالا رفتن فشار خون جلوگیری می­کند. از سوی دیگر میزان فیبر موجود در موز بسیار قابل توجه است و این در حالی است که تحقیقات نشان می­دهد خوردن میوه­های غنی از فیبر از ابتلا به بیماریهای قلبی جلوگیری می­کند. اخیراً نیز یک نظریه جدید مطرح شده و آن اینست که می­توان با خوردن موز استخوان­سازی کرد. به گفته محققان، خوردن موز به جذب کلسیم در بدن کمک می­کند و به همین دلیل سلامت استخوان­ها را تضمین کرده و از افت کلسیم در آنها جلوگیری می­کند. تأثیر موز در درمان زخم معده هم از مدت­ها پیش به اثبات رسیده است. <O></O>
    ترکیب ساده شیر و موز، اکسیری جادویی برای مرهم نهادن بر زخم معده و ترشح بیش از حد اسید معده است. علاوه بر این اگر به سلامتی چشمانتان می­اندیشید از خوردن موز غافل نشوید.<O></O>
    AHMAD! likes this.
     

  19. کاربر روبرو از پست مفید mr.reza سپاس کرده است .


صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 02-25-2012, 05:38 PM
  2. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 09-19-2011, 12:25 AM
  3. رژیم غذایی طلایی برای زیبایی پوست و مو
    توسط sanii در انجمن پوست و مو
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 07-09-2011, 10:33 PM
  4. این مکالمه واقعی است.( کشتی آمریکایی و اسپانیایی )....
    توسط saman68 در انجمن مطالب جالب و خواندنی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 02-27-2011, 07:43 AM
  5. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 07-24-2010, 12:37 AM

کاربران تگ شده

کاربران مشاهده کننده موضوع : 0

There are no members to list at the moment.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •