انواع غذا با ماهی
.
انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
خوراک آر اس اس
خوراک آر اس اس

 

 

مسابقه سفره هفت سین
موضوعات کاربردی موضوعات کاربردي
صفحه 1 از 10 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 95
Like Tree4Likes

موضوع: انواع غذا با ماهی

  1. Top | #1

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض انواع غذا با ماهی

    آشپزی

    با فرا رسیدن سال جدید بعضی از خانواده ها تغییراتی در برنامه غذایی خود ایجاد می کنند و یکی از مواردی که شاید میزان مصرف آن بیشتر شود، ماهی است. البته به لحاظ علمی هم یکی از غذاهایی که مصرف آن حداقل هفته ای دو بار برای خانواده ها توصیه می شود، ماهی و موارد مشابه آن است.برای پختن ماهی روش های گوناگونی وجود دارد که به بعضی از آن ها اشاره می شود و البته مواد اصلی لازم در این روش ها ثابت است و شما می توانید از این شیوه ها برای طبخ انواع ماهی ها استفاده کنید.
    ● مواد لازم:
    ▪ ماهی قزل آلای کامل: به تعداد نفرات
    ▪ آرد سفید معمولی: به مقدار لازم
    ▪ نمک، آبلیمو، زعفران دم کرده: به اندازه کافی
    ● طرز تهیه:
    بگذارید ماهی پس از شستن به طور کامل خشک شود. سپس مقداری آبلیمو، نمک و زعفران را مخلوط کنید و ماهی را در آن بخوابانید. البته تمام سطح ماهی و داخل شکم آن را باید با آبلیمو و نمک و زعفران آغشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.سپس تمام سطح ماهی را با آرد سفید بپوشانید و آن را در روغن با حرارت ملایم خوب سرخ کنید.


    ١) پس از مزه دار کردن ماهی به روش قبل، با استفاده از توری مخصوص یا کباب پز، ماهی را روی حرارت ملایم کباب کنید. ٢) به مواد لازم در روش اول آرد سوخاری، ٢ عدد زرده تخم مرغ، یک تخم مرغ کامل و ماست نیز اضافه کنید.ماست و زعفران را با زرده تخم مرغ، نمک و آبلیمو مخلوط کنید و در یک دیس لبه دار بریزید. سپس ماهی ها را داخل آن قرار دهید به طوری که تمام سطح ماهی از این مواد پوشیده شود و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس تخم مرغ کامل را در ظرفی جداگانه بشکنید و به طور کامل هم بزنید و ماهی ها را به آن آغشته کنید و سپس پشت و روی ماهی ها را با آرد سوخاری و سپس با آرد سفید بپوشانید وآن ها را با حرارت ملایم در روغن سرخ کنید.
    آریا
    روزنامه خراسان
    hannah likes this.
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  2. 6 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  3. Top | #2

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    استانبولی ماهی

    موادلازم:
    ماهی آمور,فیتوفاگ ,كپور یك كیلو
    نمك ,فلفل ,آبلیمو وزعفران بمیزان لازم
    لوبیا سبز ۲-۳ لیوان (پخته شده با آب ونمك)
    رب گوجه فرنگی ۴قاشق غذاخوری
    فلفل سبزشیرین ۲عددریزشده شده)
    زردچوبه ,فلفل ,دارچین وادویه یك قاشق مرباخوری
    برنج ۴ لیوان
    سیب زمینی ۲ عدد متوسط
    سیر ۳ حبه (رنده
    پیاز ۲عدد
    طرزتهیه:

    برنج را ۲ ساعت قبل با نمك خیسانده , سپس آبكش كرده وكنار می گذاریم (برنج را از حد معمول , باید زنده تر برداشت)۱ عدد پیاز خرد كرده را دركمی روغن وزردچوبه تفت داده همراه با ماهی وكمی نمك حدود ۵ دقیقه با یك استكان آب می پزیم .(البته قبلاً ماهی را شسته وخوب تمیز كرده داخل شكم آن را خالی كرده وتكه تكه می كنیم )بعد از اینكه ماهی پخته شد، استخوانهای آنرا جدا كرده با یك عدد پیاز رنده شده كه آب آن را گرفته ایم وسیر رنده شده وكمی ادویه خوب ورز داده ،گوشت را بصورت كله گنجشكهای كوچك درآورده ،در روغن سرخ می كنیم. در كمی روغن فلفل را تفت داده وكمی زردچوبه اضافه كرده ، سپس لوبیا سبز را داخل آن كمی تفت می دهیم وبعد از آن سیب زمینی وماهی را اضافه می كنیم.در همان ماهیتابه مواد را هم زده ، مقداری روغن در كنار آن ریخته ورب گوجه فرنگی را در آن تفت داده ، با بقیه مواد مخلوط می كنیم .در انتها اودیه وآبلیمو را اضافه كرده وحرارت را خاموش می كنیم .در صورتی كه بخواهیم مواد ماهی را با برنج آغشته كنیم همان مواد اولیه ماهی را بعنوان خورشت ماهی می توان استفاده كرد.ته قابلمه را روغن ریخته بعد از داغ شدن ته قابلمه دلخواه را گذاشته مقداری برنج آبكش شده را می ریزیم وروی آن كمی از مواد پخته وسپس مقدار كمی دارچین وزعفران آب زده اضافه می كنیم وبه همین ترتیب عمل كرده تا مواد وبرنج تمام شود. سپس در قابلمه را گذاشته بعد از یك ربع با حرارت متوسط وبعد از بخار كردن برنج در آن را برداشته در صورتی كه روغن نیاز داشته باشد روغن را اضافه كرده ودمكنی روی قابلمه می گذاریم با حرارت بسیار كم با شعله پخش كن حدود نیم ساعت دیگر به پخت غذا ادامه می دهیم.
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  4. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  5. Top | #3

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    پاستا و میگو

    ● مواد لازم برای چهار نفر
    ▪ زمان پخت و تهیه: ۱۵ دقیقه
    ▪ ۲۰۰ گرم میگو
    ▪ یک بسته ماکارونی شکلی
    ▪ یک قاشق مرباخوری ریحان یا پونه خشک
    ▪ دو عدد گوجه فرنگی خرد شده
    ▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ● طرز تهیه
    در قابلمه ای آب ریخته و روی حرارت بگذارید پس از آنکه آب جوش آمد ماکارونی را درون آن ریخته و صبر کنید تا کاملاً نرم و پخته شود.میگوها را تمیز کرده و با روغن زیتون به خوبی تفت دهید تا کاملاً صورتی رنگ شوند.در یک دیس بزرگ ماکارونی، میگو را ریخته و گوجه ها را کاملاً خرد کرده و به آن اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.نمک، فلفل و ریحان خشک را به آرامی روی غذا ریخته و هم بزنید.

    [ماهرخ جواهری]

    روزنامه ایران
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  6. 3 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  7. Top | #4

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    پلوی میگو

    میزان فسفر این جانور بسیار زیاد است و اگر درست پخته شود لذیذ خواهد بود.تجربه نشان داده است که کودکان نیز این غذا را درست دارند.قبل از خواندن دستور پخت «پلو میگو» یک کار را فراموش نکنید. حتماً میگوها را در آب بجوشانید.این کار باعث می‌شود که بوهای نامطبوع آن برای همیشه از بین برود. حالا «پلومیگو» را بر طبق دستور تهیه کنید و لذت ببرید.
    ● مواد لازم:
    ▪ برنج خیس کرده ۳ پیمانه
    ▪ میگوی پاک کرده ۵۰۰ گرم
    ▪ پیاز خرد شده ۲ عدد
    ▪ سبزی ساطوری ۲۵۰ گرم
    ▪ زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
    ● طرز تهیه:
    ابتدا برنج را به همراه ۵ پیمانه آب و مقدار نمک در ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن، برنج را آب‌کش نمایید، در ظرف دیگری پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی شود. سپس میگو را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
    پس از ۵ دقیقه مواد را از داخل ماهی‌تابه خارج کرده و سبزی را در باقیمانده روغن تفت داده و مجدداً میگو را با پیاز به ماهی‌تابه برگردانده و زیر و رو کنید. برنج آماده شده را درون ظرفی ریخته و مایه میگوی آماده شده را بین برنج ریخته، در ظرف را گذاشته و دم‌کن را روی ظرف قرار دهید و اجازه دهید برنج کاملاً دم بکشد.

    روزنامه تهران امروز
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  8. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  9. Top | #5

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    پوره ماهی

    ● مواد لازم برای هشت نفر
    ▪ ۲۰۰ گرم فیله ماهی بدون استخوان
    ▪ ۲۰۰ گرم ماهی دودی
    ▪ یک تکه لیموترش
    ▪ دو قاشق مرباخوری آب لیموترش
    ▪ یک قاشق مرباخوری خردل
    ▪ دو قاشق مرباخوری پیازچه خردشده
    ▪ یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل
    ▪ نصف فنجان کره
    ▪ هشت عدد نان باگت
    ● طرز تهیه
    فیله ماهی را در آب جوش بیندازید و صبر کنید تا برای پنج دقیقه به خوبی پخته و نرم شود.
    سپس آن را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید، ماهی دودی را با لیموترش، آب لیمو، خردل، پیازچه و فلفل درون مخلوط کن بریزید تا کاملاً آمیخته شود.
    سپس ماهی پخته شده را نیز به آن اضافه کرده و آنها را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود، مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و برای دو ساعت درون یخچال قرار دهید. این مخلوط را درون نان باگت ریخته و آن را به عنوان عصرانه سرو کنید.

    [مریم سعادتی]

    روزنامه ایران

    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  10. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  11. Top | #6

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    پیتزای ماهی

    مواد لازم :

    خمیر آماده پیتزا

    گوشت ماهی چرخ شده ۱۵۰گرم
    (كپور ماهیان)
    پیاز متوسط یك عدد
    فلفل دلمه ای یك عدد
    قارچ ۲۵۰ گرم
    پودرآویشن یك قاشق چایخوری
    نمك وفلفل به مقدار كافی

    طرز تهیه :


    گوشت چرخ شده ماهی را با پیاز خرده شده ، نمك وفلفل وادویه تفت داده وروی خمیر آماده پیتزا ریخته ، قارچ ها را خرد كرده روی آن افزوده سپس پنیر پیتزای رنده شده را نیز اضافه كرده ، برش های فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را روی پنیر ریخته بعد باقی پنیر را روی مواد پخش می كنیم وپیتزا در فر داغ ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه یا كیك پز قرار داده تا آماده شود.می توان به جای گوشت ماهی چرخ شده از تكه های گوشت ماهی سرخ شده قزل آلا نیز استفاده كرد.
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  12. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  13. Top | #7

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    تاس کباب ماهی

    ● مواد لازم:
    ماهی آمور,فیتوفاگ ,كپور ۱كیلو
    سیب زمینی درشت نیم كیلو
    گوجه فرنگی گوشتی نیم كیلو
    پیاز درشت ۳عدد
    هویج درشت ۳عدد
    ادویه وفلفل وسیر بمیزان لازم
    پودرلیموعمانی خشك یا آب لیمو بمیزان لازم
    ● طرزتهیه:
    پیازها را به قطعات بزرگ دایره ای می بریم وته قابلمه قرار می دهیم بطوری كه تمام كف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه می بریم وروی پیازها می چینیم. ادویه وسیر را كه كوبیدیم به آن اضافه می كنیم سیب زمینی ها را پوست كنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج كه به اندازه های دلخواه بریده ایم ,روی ماهیها قرار می دهیم .كمی روغن ونصف لیوان آب به آن اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می پزیم در خلال پخته شدن ,پودر لیموخشك عمانی ویا آب لیمو به ان اضافه می كنیم.
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  14. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  15. Top | #8

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    ته چین میگو

    مواد لازم :
    میگو ۱كیلو
    برنج ۱كیلو
    سیب زمینی ۵عددمتوسط
    گوجه فرنگی ۲عددسفت وقرمز
    شوید,گردلیمو,روغن وپیاز به مقدار لازم
    ادویه , نمك به مقدار لازم

    طرزتهیه:

    میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم آنها را كناری گذاشته , سیب زمینی ها را خرد كرده ،سرخ می كنیم سپس پیاز وگوجه فرنگی را سرخ کرده ومیگوها را همراه با ادویه ,گردلیمو,نمك وشوید به آن می افزاییم , بعد از اینكه خوب سرخ شدند سیب زمینی سرخ شده را به آن افزوده وهمه مواد را در وسط برنجی كه قبلاً آماده وآبكش كرده ایم ریخته وبرنج را دم می دهیم .اكنون غذا حاضر است.
    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  16. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  17. Top | #9

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    خوراک فیله ماهی

    «یك خوراك یونانی كه برای ۴ نفر تهیه می شود»
    ● مواد لازم:
    ▪ فیله ماهی سْرخو ۴تكه
    ▪ جعفری –ریز خرد شده ۶ پیمانه
    ▪ كرفس- ریز خرد شده ۲ ساقه
    ▪ گوجه فرنكی-پوست كنده ریز خرد شده ۳ عدد متوسط
    ▪ سیر ریز خرد شده ۱ حبه
    ▪ پیاز ریز خرد شده ۲عدد متوسط
    ▪ لیمو ترش درشت (خارگی) ورقه شده ۱عدد
    ▪ روغن زیتون یك چهارم پیمانه
    ▪ آرد سوخاری یك چهارم پیمانه
    ▪ آب لیمو تازه یك چهارم پیمانه(۶۰میل)
    ▪ آویشن ۱ قاشق چایخوری
    ● طرز تهیه:
    روغن را در ماهیتابه گرم می كنیم سیر و پیاز و كرفس را اضافه می كنیم و تفت می دهیم تا نرم شود، گوجه فرنگی را اضافه می كنیم و می گذاریم تا نرم شود جعفری را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم.
    فیله ها را در آویشن و نمك و فلفل می زنیم. فر را گرم می كنیم.
    ته ظرف مخصوص فر را كمی چرب می كنیم فیله ها را در آن می گذاریم سپس مخلوط سبزیجات را روی فیله ها می ریزیم، آبلیمو را هم اضافه می کنیم ورقــه های لیمو را روی سبزیــجات می گذاریم و آرد سوخــاری را روی آن می پاشیم.
    ماهی را به مدت ۳۰ دقیق در فر با حرارت متوسط می گذاریم تا ماهی خوب پخته و نرم شود.
    نكته: ۱-می توانیم به جای آرد سوخاری خمیر داخل نان ساندویچی را خشك ، پودر و استفاده كنیم.
    ۲-این خوراك را بلافاصله پس از تهیه مصرف كنید و در فریزر نگهداری نكنید.
    آشپزآنلاین

    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  18. 5 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


  19. Top | #10

    ناظم ارشد انجمن


    محل سکونت
    تهران
    تحصیلات
    کارشناس اقتصاد
    نوشته ها
    6,259
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    میانگین پست در روز
    4.14
    تیم فوتبال محبوب
     
    مدل گوشی
     
    سیم کارت
     
    امتیاز
    61,271
    سپاس ها
    14,281
    سپاس شده 23,926 در 6,758 پست
    داریک
    4,088
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    61,271 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده
    امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    99.0% فعالیت
    99.0% فعالیت

    پیش فرض پاسخ : انواع غذا با ماهی

    خوراک ماهی

    ● مواد لازم
    ▪ یک حبه سیر خرد شده
    ▪ دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
    ▪ سه چهارم قاشق مرباخوری نمک
    ▪ دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
    ▪ یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل
    ▪ ۴۵۰ گرم ماهی سالمون یا هرماهی بدون استخوان
    ▪ دو عدد پیاز متوسط
    ▪ یک عدد فلفل دلمه بزرگ خرد شده
    ▪ دو عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده
    ▪ یک فنجان شیره نارگیل
    ▪ دو فنجان گشنیز خردشده
    ▪ دو فنجان برنج پخته شده
    ● طرز تهیه
    در یک پیاله سیر له شده را با آب لیموترش، نمک، پودر فلفل وزیره به خوبی مخلوط کنید و بگذارید تا برای دو ساعت در دمای اتاق بماند.
    در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی آن ماهی های لایه لایه شده را قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و فلفل دلمه ها و گوجه فرنگی ها را که لایه لایه خرد کرده اید روی آن قرار دهید.
    سپس از مخلوط تهیه شده در پیاله به آن اضافه کرده و با دست روی آن گشنیز خرد شده را بپاشید. سپس شیره نارگیل را روی آن قرار دهید.
    تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید تا برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
    سپس برنج را در کنار این مواد در ظرف ریخته و آن را سرو کنید.

    [فریده احمدی]

    روزنامه ایران

    شما از مطالبي كه ميخوانيد نشانه شخصيت شماست


  20. 4 کاربر از پست مفید firoozeh سپاس کرده اند .


صفحه 1 از 10 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. خواص ماهي
    توسط behnaaz در انجمن خواص خوراکی ها
    پاسخ ها: 17
    آخرين نوشته: 02-17-2014, 01:06 PM
  2. رمان حسرت عشق
    توسط albaloo در انجمن رمان هاي ايراني
    پاسخ ها: 436
    آخرين نوشته: 04-06-2012, 08:02 PM
  3. تميز كردن لوازم خانگي
    توسط sheyda در انجمن نكات خانه داري
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 12-14-2010, 02:46 PM
  4. ماهی آذرخش یا پلیپتریوس
    توسط taghi-jamshidi در انجمن آکواریوم و ماهیان تزئینی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 05-08-2010, 04:40 AM

کاربران تگ شده

کاربران مشاهده کننده موضوع : 0

There are no members to list at the moment.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •