به انجمن خوش آمدید

طراحی و پشتیبانی سایت های انجمن ساز ویبولتین در ایران به همراه اموزش هایی اولیه برای این برنامه vBulletin  طراحی و پشتیبانی سایت های انجمن ساز ویبولتین در ایران به همراه اموزش هایی اولیه برای این برنامه vBulletin

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 64
Like Tree34Likes

موضوع: وصیت نامه

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515
    سپاس شده 3,229 در 1,230 پست

پیش فرض وصیت نامه

سلام خدمت تمامی دوستان :
    انشااله اگه خدا توفیق بده میخوام پستی تحت عنوان گزیده ای از وصیت نامه شهداء را ایجاد کنم که اگه خدا بخواهد با مطالعه اونا درسی از سیره شهداء بگیریم.
    از تمامی دوستان خواهشی که دارم اینه که در تکمیل این وصایا منو یاری کنن .
    با تشکر
    yegane, hhm, mahmood_sh and 1 others like this.

2. 9 کاربر از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده اند .

سپاس ها
    2,744
    سپاس شده 1,055 در 414 پست

پیش فرض پاسخ : وصیت نامه

مطالبتون خیلی خوب ومفید بودن ممنون از ارسالتون . بد نیست گاهی وقتا ادم چیزایی رو یا کسایی رو که فراموش کرده به یادش بیاره
    ای کاش میفهمیدی . دل من جاده نیست .تا هر از گاهی که تنها ماندی در فکر عبورش باشی

4. کاربر روبرو از پست مفید leili2 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

بخشی از وصیت نامه ی شهید محمد انصاری
    لحظه های با ارش و پر عظمت است . امشب همچون عاشورای حسینی است که می بایست راه خویش را انتخاب کرد پا به صف یاران حسین پیوست و با او را تنها گذاشت و میدان را برای یزید بان بازگذاشت نه هرگز من اینکار خواهم کرد .

6. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

سلام بر پدر و مادر و همسر وفرزندان و خانواده عزیز

هم اکنون که درکمال صحت و سلامت می باشم و عازم جبهه حق بر علیه باطل می باشم لازم دانستم که چند کلمه ای بر روی کاغذ بیاورم.

همسر عزیزم می دانم که خیلی خیلی ناراحت هستی و از یک طرف هم برادران در جبهه احتیاج به رزمندگانی چون من را دارند.

دیگر عرضی ندارم جز سلامتی شما و بچه ها خداحافظ به امید دیدار

محمد رضا انارکی ۲۸/۸/۶۱

8. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

بسم الله الرحمن الرحیم

وصیت نامه شهید محمد الهیاری

ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم برزقون

مپندارید کسانی که در راه خدا کشته شده اند مردگانند بلکه آنان زنده اند و نزد خدا روز میخورند.

من از شما تقاضا دارم که مگذارید کسانی که با ولایت فقیه مخالفت می کنند در تشییع جنازه ، شرکت کنند ؛ زیرا همانا اینان دشمنان من بودند و من با اینان می جنگیدم از شما تقاضا دارم سخنان امام را گوش دهید و هرگز از آن تخلف نکنید زیرا این راه همان صراط مستقیم است و تو ای برادرم هرگز حاضر نشو که در برابر تو سخنان ضد امام بزنند و تا آنجا که توان داری راه شهیدان را بیاب و در این راه قدم گذار که شهادت افتخار و سعادت مسلمین وشیعیان علی است مگذار که منافقان تبلیغات خود را وسعت بخشند تو بگو که برای چه و برای که به جبهه آمدم ، جبهه خانه همه دوستان خداست و بنده خاص خدا میتواند در آنجا باشد .

تا آنجا که در توان شماست با کفاری که به سرزمینهای اسلامی تجاوز کرده اند از ایران تا فلسطین و افغانستان و جاهای دیگر که مسلمین و مستضعفین مورد ستم قرار گرفته اند مبارزه کنید نماز را در اول وقت بخوانید قرآن زیاد تلاوت کنید و دستورات آن را مو به مو انجام دهید ، رستگاری مسلمین در قرآن و نهج البلاغه نهفته است و همیشه در فکر الله باشید و برای ظهور حضرت مهدی (عج) دعای فراوان کنید که نجات بخش مستضعفین است .

«درودت باد ای شیر دلاور»

مادرم ، نور چشمم ، جان مادر درودت باد ای شیر دلاور

عزیزم ،مادرم ، ای نور عینم چه سان بیرون کنم فکر تو از سر

وجودت پر ز ایمان هست و تقوا به قلب مهربانت عشق رهبر

تو بودی عاشق قران و اسلام تو بودی دشمن ظالم و ستمگر

چو دیدی دین و میهن در خطر بود فرستادی مرا به غرب کشور

والسلام

تاریخ تولد : ۳/۹/۱۳۴۴

تاریخ شهادت : ۲۶/۱/۱۳۶۱

محل شهادت : جبهه سومار

( سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ورامین)

10. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

وصیت نامه شهید محمد ارسطویی

ای کسانیکه مأمور دفن من هستید مرا در تابوت سیاهی بگذارید تا هر که دید بداند، هر چه از این سیاهتر بود من کشیده ام و دستانم را از تابوت بیرون گذارید تا هر که دید بداند آرزو داشتم ولی بدان نرسیده ام و نامه محبوبم را بر سر مزارم بنویسید تا او بداند کشته آنم.

چشمانم را باز بگذارید تا او بداند انتظارش را می کشیده ام و یک قالب یخ به شکل صلیب بر سر مزارم گذارید تا با اولین طلوع آفتاب به جای مادرم بر سر مزارم گریه کند.

نام ـ آواره

حرم ـ زنده بودن

شهرت ـ سرگردان

سن ـ ۱۸

محکومیت ـ مرگ

ای کسانیکه مأمور دفن من هستید مرا در تابوت سیاهی بگذارید تا هر که دید بداند، هر چه از این سیاهتر بود من کشیده ام و دستانم را از تابوت بیرون گذارید تا هر که دید بداند آرزو داشتم ولی بدان نرسیده ام و نامه محبوبم را بر سر مزارم بنویسید تا او بداند کشته آنم. و چشمانم را باز بگذارید تا او بداند انتظارش را می کشیده ام و یک قالب یخ به شکل صلیب بر سر مزارم بر سر مزارم گذارید تا با اولین طلوع آفتاب به جای مادرم بر سر مزارم گریه کند.

دوستدار شما ـ m.a

12. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

وصیت نامه شهید محمد رضا احمدی پور
    ای پدر و مادرم ، من راه حضرت علی اکبر امام حسین (ع) را انتخاب کردم شما هم اگر من شهید شدم که به آرزوی خواست خود رسیدم راه امام حسین (ع) و علی اکبرش را که همان راه اولیاء الله و راه الله است ادامه دهید و افتخار کنید که پسری بزرگ کردید و براه اسلام عزیز و قرآن مجید و برای خدای منان به جبهه فرستادید و شهید شده است پدر جان و مادر گرامی آن پدر مادری باید برای فرزندانش گریه کند که به مدت ۲۰ الی ۲۵ سال زحمت بچه اش را کشیده و درس خوانده بجای آنکه به اسلام عزیز خدمت کند منافق و ضد انقلاب و ضد اسلام در آمده هر چند من قابلی نیستم ولی می گویم برای خدا پدر و مادرها از همان مرحله اول مراقب بچه هایتان باشید که با افراد فاسد نشست و برخاست نکنند .

14. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

وصیت نامه شهید ابراهیمی
    یا ثارالله

شهادت لاله را روئیدنی کرد شهادت جامه را بوئیدنی کرد

ببوس ای خواهرم قبر برادر شهادت قبر را بوسیدنی کرد

شهریور ماه ۶۱

دعای توسل ۱۶/۶/۶۱

یا ایها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیة مرضیة فادخلی عبادی و ادخلی جنتی (فجر – ۲۷)

ای نفس قدسی مطمئن و دل آرام (بیاد خدا )امروز بحضور پروردگارت باز آی که تو خشنود (بنعمتهای ابدی)و او راضی از تو است بازآی و در صف بندگان خاص من در آی و در بهشت من داخل شو.

بنام خداوندی که ما را از نیستی به هستی آورد و بما حیات بخشید تا در این دنیا کوچک زندگی کنیم و به ما نعمتهای فراوانی عطا کرد تا سپاس گوئیم نعمتهایش را و تسبیح کنیم عظمت ، کمال و جلالش را و به ما اراده و اندیشه ای روشن بخشید تا چگونه زندگی کنیم و چگونه بسویش حرکت نمائیم و بنام مهدی موعود (عج) سرورمان که در جبهه های نبرد بر علیه استکبار جهانی و رژیم بعث عراق رزمندگانمان را یاری میدهد تا پرچم اسلام را ( لا اله الا الله ) بر سرتاسر جهان به احتزاز در آوریم و سلام و درود بی پایانم به رهبر عزیزمان خمینی بت شکن ، این پیر جماران و این چراغ هدایتمان که ما را از تاریکی به روشنایی هدایت کرد و ما را به خود آورد که چه بودیم و چگونه خواهیم شد.

16. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

گناهان یک شهید ۱۶ساله

در تفحص شهدا، دفترچه یادداشت یک شهید ۱۶ ساله پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت می کرد،گناهان یک روز او این ها بود:
    ۱- سجده نماز ظهر طولانی نبود
    ۲- زیاد خندیدم
    ۳- هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد.
    راوی در سطر آخر اضافه کرده بود که: دارم فکر می کنم چقدر از یک پسر ۱۶ ساله کوچکترم

18. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

بسم الله الرحمن الرحیم

اشهدُ اَن لا اله الا الله و اشهدُ انَّ محمد رسول الله و اشهدُ انَّ علی ولی الله

به نام خدایی که به ما جان داد تا طاعت او را به جا آوریم ولی معصیت او را نمودیم. خداوندا گناهکار و وامانده‌ایم تو را به لطف و کرمت قسم ما را ببخش. خداوندا با آنکه این جسم، آلوده به گناه است ولی باز امید به تو داریم. خداوندا از عدلت با ما رفتار کن خدایا وقتی عارف بزرگ در مقابل ذات مقدس تو اینچنین مناجات می‌کند (پس وای بر من گناهکار)

خدای من!

من آن کسی هستم که تو فرمانش دادی و از فرمان تو سرپیچی کرد من آن کسی هستم که تو او را از کاری بازداشتی او رفت و دست به آن زد.
    عارف بزرگ: ای وای بر من! اگر زمین از گناه من خبر داشت، مرا در خود فرو می‌برد و مرا می خورد. …

برادران و خواهران عزیز امروز نعمت بزرگی از جانب خداوند بزرگ در دست ما به رسم امانت می‌باشد که این نعمت بزرگ امام عزیزمان می‌باشد کفران نعمت نکنیم که مورد غضب ایزد متعال قرار می‌گیریم که در این حالت وای بر ما. در این دنیا جهت به دست آوردن توشه‌ برای آخرت آمده‌ام ولی چه کنم که به این دنیا آنچنان چسبیده‌ایم که از آن دنیا دور افتاده و بی‌اطلاعم ، چه خوش گفته است آن عالم بزرگوار: برادران من زندگی دنیا جز بازی و سرگرمی نیست و سرای آخرت است که محل زندگی است و انسان اگر انسان باشد، در پایین‌ترین مرحله‌ی زندگی‌اش جز آمادگی برای زندگی دیگر و طی راه قرب و نزدیکی به خدا وظیفه‌ای ندارد . برادران، من که نتوانستم به وظایف خود عمل کنم و با کوله‌باری از گناه به سوی پروردگار می‌روم و تنها دل به شهادت دارم تا شاید خداوند با ریختن خون من گناهانم را ببخشد و از شما عاجزانه تقاضا دارم که در حق من دعا نموده که خداوند مرگ مرا شهادت در راهش قرار بدهد.
    برادران عزیز من به عنوان یک فرد کوچک از شما تقاضا دارم که همواره و در هر حالت حامی انقلاب اسلامی ، حضرت امام و روحانیت در خط او باشید.
    جبهه‌ها را خالی نگذارید و در همه جا یاور رزمندگان اسلام باشید و اگر شما برادران قدمی در براندازی استکبار جهانی بردارید، خداوند به شما نصرت عنایت می‌فرماید. از کلیه افراد خانواده‌ام و دیگر برادران عزیز تقاضا دارم که مرا حلال نمایند و از حضورتان التماس دعا دارم.
    والسلام علکیم و رحمه الله و برکاته
    خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار
    برادر کوچک شما سعید مهتدی ۳۰/۶/۱۳۶۳ ساعت ۱ بعدازظهر

20. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

همکار بخش دفاع مقدس

سپاس ها
    1,515

سنگر انفرادی

خداوندا ! شاکرم که توفیق دادی و مرا قابل دانستی تا توانستم در جبهه های حق علیه باطل حضور پیدا کنم . از این جا بر مادر مهربان و عزیزم درود می فرستم و از این که با تحمل سختی های فراوان و زینب گونه ، سرپرستی خانواده را بر عهده داشتید تشکر می کنم .

… احساس تکلیف کردم و چند صباحی راهی فضای معنوی جبهه ها می شوم ، از خواهرانم می خواهم در کنار مادر ، زینب وار به زندگی ادامه دهند .. و رجا واثق دارم که به شئونات اسلامی توجیه بیشتری نموده و در تمام مراحل زندگی از اسلام و انقلاب اسلامی دفاع می کنید . … اگر من نیامدم حتما به ندای رهبر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) لبیک بگویید و واقعا و قلبا از اسلام و ولایت فقیه دفاع کرده و از شیعیان آنان باشید تا کشورمان از گزند دشمنان به دور باشد .

شهید ابراهیم عزیز الهی

تاریخ شهادت ۲۲ بهمن ۱۳۶۴ در منطقه فاو

22. کاربر روبرو از پست مفید محمد رضا 1 سپاس کرده است .

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)