سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت ثبت نام کنید ، مجانی است!
به خدا گفتم "خسته ام" گفت : " لا تنقطوا من رحمه الله ... از رحمت خدا ناامید نشوید."
گفتم : " هیچ کسی نمیدونه تو دلم چی میگذره" گفت : " ان الله بین المرء و قلبه .... خدا حائل است میان انسان و قلبش."
گفتم : " هیچ کسی رو ندارم." گفت : " نحن اقرب الیه من حبل الورید... ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم."
گفتم : " ولی انگار اصلا منو فراموش کردی" گفت : " فاذکرونی اذکر کم ... منو یاد کنید تا یاد شما باشم."
2222222, 6helika8, abdozak, adi, AHMAD.L, Ali.P, Ali.s.es, bahare68, bertiba, danial.king, dew, elahe naz, ELAY&...X, elena 20, f@rin@z, H A D I, h@na, hannah, hasti., jellyfish, jojo91, kalhor, M@RY@M, mahla joon, majid66, marmmad, maryy, matin110, metis, mitra_m3, MOHAMMAD REZA, negar25meysam, pardis_h, Raikaღjoon, sadeghAhd, sanii, sara.f, SOUL, T4M4N4, tataloo, TEROZH, Ti@m, نیکا, گل سرخی, پرنیکا, zahra.a, zigurat, رزگل, سارا., عسل
فردي را دوست داري بدون اينكه او تو را دوست داشته باشد. آرزو ميكني اي كاش او هم همين احساس را داشت و رفتارش را با تو عوض ميكرد. اين آرزوي قشنگي است، اما همه درها را به روي تو بستهاند.
بايد در كارها دقت را با سرعت توام كرد تا هم سريعتر انجام شود و هم چيزي فروگذار نشده باشد. موفقيت مهمي در انتظار توست.
بايد براي رسيدن به اهداف خود همواره جسم سالم و شادابي داشته باشي و اين فقط با ورزش توام جسم و روح حاصل ميشود.
نگراني تو در مورد مسائل مالي بيهوده است. شايد در حال حاضر شرايط مناسب نباشد اما طولي نميكشد كه همه چيز دوباره درست ميشود.
به خدا گفتم "خسته ام" گفت : " لا تنقطوا من رحمه الله ... از رحمت خدا ناامید نشوید."
گفتم : " هیچ کسی نمیدونه تو دلم چی میگذره" گفت : " ان الله بین المرء و قلبه .... خدا حائل است میان انسان و قلبش."
گفتم : " هیچ کسی رو ندارم." گفت : " نحن اقرب الیه من حبل الورید... ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم."
گفتم : " ولی انگار اصلا منو فراموش کردی" گفت : " فاذکرونی اذکر کم ... منو یاد کنید تا یاد شما باشم."
4ساله که من اغلب هرروز از این فال استفاده میکنم
![]()
فرشتگان از خدا پرسيدن: خدايا تو که بشر رو انقدر دوست داري چرا غم را آفريدي ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفريدم چون اين مخلوقه من تا غمگين نباشه به ياد خالقش نمی یفته
دوباره عشق و دوستي رونق تازهاي ميگيرد. پس از يك دوره سردي و ركود، اين رونق و گرمي تازه به خصوص در شرايط ياس و نااميدي، بسيار لذتبخش خواهد بود. چراغ عشق را بايد هميشه روشن نگهداشت تا به خوشبختي رسيد.
نيروي خود را متمركز كن. كارها را بايد با سرعت و دقت انجام دهي چون مقامات بالاتر ميخواهند دريابند كه تو از چه استعداد و توانمنديهايي برخورداري تا بتوانند جايگاه برتري را برايت درنظر گيرند.
وضعيت جسمي تو روز به روز بهتر خواهد شد. مراقبتهاي جدي نتيجه خواهد داشت. سعي كن در زمان استراحت مطالعه كني و بر دانش خود بيافزايي.
مسئوليتهاي تازهاي به تو واگذار ميشود كه بايد آنها را دقيق و درست انجام داد. اعتبار تو به وظيفهشناسي توست. اين اعتبار را مثل يك سرمايه در نظر بگير و آن را افزايش بده تا به پاداش چشمگيرش برسي.
موفقیت کلید شادی نیست
بلکه شادی کلید موفقیت استاگر آنچه انجام می دهی دوست بداری
موفق خواهی بود.
پيش از يك رابطه عاطفي يا عاشقانه بايد خود را براي آن آماده ساخت. اول بايد خانه را آب و جارو كرد و سپس از مهمان خواست كه به آن قدم بگذارد. در اين راه بايد تجربه زيادي آموخت.
خبرهاي تازهاي ميرسد كه شاديآفرين خواهد بود. دوباره اوضاع به روال سابق خود باز ميگردد و نگرانيها برطرف خواهد شد. برخلاف آنچه تصور ميكردي، روزهاي خوبي در راه است.
تغييرات آب و هوا، در تو تاثير گذاشته و اگر مراقبت نكني دچار عارضهاي خواهي شد. مراقب سلامتي خود باش.
اگر دست بالا داشته باشي ميتواني چيزي را بخري كه ارزنده خواهد بود. شرايط خوبي فراهم شده است و تو ميتواني بخشي از آرزوهاي مادي خود را عملي سازي. براي براي كارها بايد برنامهريزي دقيقي داشت.
انتخاب كنيد. بين بودن يا نبودن زندگي پرهيجان و زندگي مرفه با عشق و يا زندگي در رفاه اين تنها راهي است كه به شما مي آموزد كه بايد نرمش داشته باشيد و يا خشونت و همه اينها بسته به انتخاب شماست.
هنوز تنهايي بهترين راه نجات است. از دست هياهوي پوچ ديگران فرار كن و به خود تكيه كن. بزودي شاد خواهي شد، واقعا شاد!
سلامتيم و نمي دانيم كه اگر نباشيم چه خواهيم بود! سپس براي اينكه هيچ وقت تجربه نكنيم از افراد ناسالم پرهيز كنيد.
فعلا اوضاع خوب است. قرار نيست چيزي را از دست بدهيد و اين خبر خوبي براي همه ماست. چون به چيزهايي كه داريم دل بسته ايم و براي چيزهايي كه نداريم آرزو ...
![]()
تنهایی
زمستانِ « سیبِری » است انگاراستخوان میترکاند!!!!!
بايد دست از خيالپردازي برداري و در مورد چيزي كه امكان ندارد اتفاق بيفتد اصرار نكني. فرصت زيادي نداري پس از موقعيتها استفاده كن.
ميتواني با آدمهاي تازه دوست شوي و ارتباط برقرار كني. هميشه به خاطر داشته باش غريبهها دوستاني هستند كه تو هنوز آنها آشنا نشدي.
جايي را كه زندگي ميكني با گياهان آپارتماني تزئين كن چون علاوه بر زيبايي تاحدي ذرات آلاينده در هوا را جذب كرده، هواي تصفيه شدهاي ايجاد ميكند. از بين اين گياهان بهترينش درخت نارگيل، انجير مجنون (بنجامين)، دراسنا، برگ چمچهاي، جربرا، اسپايدر و گلهاي داووديست.
اوضاع ماليات چندان تعريفي ندارد. بايد به فكر راه چاره بود تا از اين وضع رها شوي. اين نابساماني هم تو را تحت فشار ميگذارد و هم اطرافيانت را ناراحت ميكند.
به یادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی محبت اوست.پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن. که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست کورش بزرگ
از كساني كه ظاهري زيبا و باطني پر از كينه و مرض دارند بايد دوري كرد. دمخور نبودن با اين چنين افراد يك نوع رهايي و رستگاري است. پيشنهادي ارائه ميشود كه بايد در مورد آن خوب انديشيد و سپس تصميم گرفت.
هميشه اوضاع به يك حالت نبوده و از اين پس هم نخواهد بود. روزهاي بهتري خواهد آمد كه در آن احساس راحتي و آسايش بيشتري خواهي كرد. در اين قانون هيچ ترديدي نبايد داشت.
مراقب سلامتيات باش و با انجام كارهاي نسجيده خود را در معرض بيماري قرار نده. بايد چيزهاي زيانآور و مضر را آنچنان در نظر خود بزرگ جلوه دهي كه هرگز نتواني به آنها نزديك شوي.
به خاطر يك بحران مالي دچار تنشهاي تازهاي خواهي شد. فشارهاي اقتصادي، بر روح و روان آدمي تاثير منفي خواهد گذاشت. بايد كنترل اعصاب خود را داشته باشي و عاقلانه تصميم بگيري.
بهتر است خود را از محيطهايي كه احساساتت را تحت تاثير قرار ميدهد و روحيهات را خراب ميكند پرهيز كني. لزومي ندارد خود را با مسائلي درگير كني كه به صلاحت نيست و سودي برايت ندارد.
هيچ چيز مهمتر از سلامتي روحي و جسمي نيست. پس بيشتر به خودت توجه كن با كمي آرامش، نرمش و برنامه غذايي سبك ميتواني سلامتيات را بدست آوري.
به نظر ميرسد هر روز توقعت براي بدست آوردن پول بيشتر و آرزوهايت نيز بزرگتر ميشود. بهتر است از خير خواستههاي غيرممكن بگذري و به فكر سودهاي قابل دسترس باشي.
نبايد خود را اسير پيشداوريهاي غلط كني. بايد فرصت بدهي تا مسائل با گفتگو به نتيجه برسد.
اگر ارزيابي درستي از شرايط اقتصاديت داشته باشي ميتواني بهترين تصميم را بگيري و در كارها موفق شوي. بايد از ابتدا با خودت عهد كني كه دست از خيال پردازي برداري و واقعبين باشي.
من در سرزمینی زندگی میکنم که زبانش پارسی است اما به آن فارسی میگویندچون عربی ((پ)) ندارد!!!!!!
![]()
chera hichkas dokmeye sepase mano nemizane
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 469فعالیت :(نمایش - خوانندگان)