درود به همه ی بروبکس شیرازیو دوستداران شیرازی
بدویین بیاین اینجا، تا با هم گپ و گفتگو داشته باشیم، پیشاپیش سپاسگذارم از همتون![]()
سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت ثبت نام کنید ، مجانی است!درود به همه ی بروبکس شیرازیو دوستداران شیرازی
بدویین بیاین اینجا، تا با هم گپ و گفتگو داشته باشیم، پیشاپیش سپاسگذارم از همتون![]()
ویرایش توسط bahar666 : 12-19-2011 در ساعت 03:56 PM
... ... ...
.Mitra, A.Z.A.R, ah_mad, Ali.P, Ali.s.es, amir.m, ARASHSEZAR, arefeh, arezo0, aryakoorosh, az_dan, bahare68, danial.king, Elmira., f@rin@z, farniya, faro, fazeleh, feshfeshe, firoozeh, hanii, hastib, jellyfish, k!m!a, m.reza, M@RY@M, marmmad, Masoume, MOHAMMAD REZA, S@R4, saaamiraaa, shiraz522, shiton, siima, silenus, sode-sh, SOUL, tintin, هاشم خان, پاسارگاد, پرنیکا, YAR54, yegane, zeinab90, zigurat, باران7, داریوش, سپهدار, سارا.
ممنون که حواست هست
ممنون که دوستم داری
ممنون که به رویم نیاوردی...
ممنون که لبخند می زنی
ممنون که به موقع می آیی
ممنون که خدای منی . . .
لبخند زنان در دو موقع اسمانی و فرشته مانند است : یکی هنگامی که برای اولین بار با لبخند به معشوق میگویند دوستت دارم و دیگری هنگامی که برای اولین بار به روی نوزادش لبخند میزند
مدیر بخش پزشکی و سلامت
ممنون که حواست هست
ممنون که دوستم داری
ممنون که لبخند می زنی
ممنون که به موقع می آیی
ممنون که خدای منی . . .
لبخند زنان در دو موقع اسمانی و فرشته مانند است : یکی هنگامی که برای اولین بار با لبخند به معشوق میگویند دوستت دارم و دیگری هنگامی که برای اولین بار به روی نوزادش لبخند میزند
مدیر بخش پزشکی و سلامت
ممنون که حواست هست
ممنون که دوستم داری
ممنون که لبخند می زنی
ممنون که به موقع می آیی
ممنون که خدای منی . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 358فعالیت :(نمایش - خوانندگان)