سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت ثبت نام کنید ، مجانی است!این بحث های بی فایده که هیچ نتیجه گیری هم نداره بهتره تمام کنید
بعضی از اقایون عادت کردن که بگن مشکل از طرز پوشش خانم هاست
اینو نمیگن که خودشون نباید دچار نفس عمارشون قرار بگیرن ضعیف بودن خودشون رو برمیگردونن به دیگران
اگه حجاب خانمها سرو صدا میکنه پس تیپ زدن بعضی از اقایون که خودشون رو شبیه دخترا میکنن رو چی میگید-حالا کل مسائل کشور اسلامی ما فقط گیرش حجابه دختراست یعنی اگه حجاب ما زنان درست بشه همه چی حل میشه
حوصله بحث دارید
اه اه اه خسته شدم این حرفها رو تایپ کردم
![]()
فرشتگان از خدا پرسيدن: خدايا تو که بشر رو انقدر دوست داري چرا غم را آفريدي ؟ خدا گفت : غم را به خاطر خودم آفريدم چون اين مخلوقه من تا غمگين نباشه به ياد خالقش نمی یفته
من حرف شما رو رد نمیکنم که هر کسی آزاده هر کاری رو که میخواد انجام بده، در نهایت منظور شما اینه که هر کسی رو تو قبر خودش میخوابونن، این حرف درسته، رد نمیشه، ولی آزادی، طرز فکر، قدرت انتخاب، هر کسی محترم هستش ولی یه سری مسائل شخصی نیست، اجتماعی هست یعنی من اگر یه کاری رو که دلم بخواد انجام بدم، مطمئناً دو تا وجه داره، یکی اجتماعی و یکی شخصی، مشکل ما اینه که نمیخوایم اون وجه اجتماعی رو ببینیم، همه که مثلا مثل شما open mind نیستن، میگم خودم که به کسی بر نخوره، ممکنه یکی مثل من اُمُّل باشه، خب تأثیر میذاره دیگه، به نظرم حالا به جای به چالش کشیدن بقیه، باید اول کارها و رفتارهای خودمون رو به چالش بکشیم، نه آسمون و ریسمون رو به هم ببافیم که چی؟ من کاری که به نظرم درست بوده رو انجام دادم، بدون در نظر گرفتن پیامدهای اجتماعی موضوع
البته این جواب کلی بود، نه برای این تصاویر، هر چند اگر کمی رعایت میشد در اون شهر مذهبی بهتر بود، من دارم از قم ی حرف میزنم که دومین شهر مذهبی هست، در حالی که خودم تو سومین شهر مذهبی زندگی میکنم که پوشش هایی که من توی شهر خودم میبینم، به مراتب خیلی فجیع تر هستش، در نهایت خیلی هم حرف زدم، خودم هم میدونم اما لازم بود که تذکری داده بشه که اون آقا پسر یا دختر خانمی که شاید با وضع نامناسب توی اجتماع آمد و شد میکنه، باید بدونه که طرز رفتار و برخورد و پوشش اون فقط به خودش ربط نداره!
دیگران را ببخش نه به خاطر اینکه آن ها لیاقت بخشیده شدن را دارند، به خاطر این که تو لیاقت رها شدن را داری ...
بعضی آدمها ، تپه های کوچکی هستند که به راحتی می تونی فتحشون کنی .اصلا آنقدر کوچکند که نمی تونی اسمش رو " فتح " بگذاری .بیشتر مثل کوه نوردی ساده ی یک صبح جمعه اند . به راحتی ، پرچمت را می بری فرو می کنی روی قله ی عقل یا حتی دلشان ، افتخاری هم ندارد ، هیجان خاصی هم برای فتحشون نداری . از این پایین هم که نگاهشون می کنی ، شکوه چندانی ندارند . ساده ، آسان ، معمولی و کسالت بار ...
اما بعضی دیگر نه ...
اورست و هیمالیا ، جلوشون کوهیست ! هر چه می روی ، نمی رسی . پیچیده و سختند و البته جالب و هیجان انگیز . اگر هم خدا خواست و فتحشان کردی تا آخر عمر به خودت افتخار می کنی . پرچمت را که می کوبی ، انگار همه ی دنیا رو بهت داده اند ، ملغمه ای می شوی از احساسات خوب ، هیجان ، امنیت ، افتخار و ...
اما حین فتحشان باید محتاط بود ، کوچکترین اشتباه ،سقوط مرگ باری را به دنبال دارد . سقوطی که وسوسه ی فتح هر قله ی دیگری را درونت می کشد .
یکی از دوستان باهاش روز دوشنبه بحث میکردیم توی کانون اون مثال زد که اگر من مثلا تلفنم رو نذارم تو کیف و درش رو نبندم، کسی کنجکاو نمیشه که بگه توش چی هست، منم بهش یه ضرب المثل ساده رو جواب دادم: مالِت رو حفظ کن، همسایتو دزد نکن
کسی نگفت که به قول شما تیپ زدن آنچنانی آقایون مشکلی نداره
اما همه چیز دو طرفه دیده نمیشه، نفس عماره رو هم آقایون دارن و هم خانوما!
فرهنگ و شرع ما چیز دیگه ای میگه، من نمیدونم چرا همه همیشه میخوان رفتارهای نا درست خودشون رو توجیه کنن
کی گفته که کل مسائل کشورهای اسلامی گیرش حجاب دخترهاست؟
واقعا جالب بود
دیگران را ببخش نه به خاطر اینکه آن ها لیاقت بخشیده شدن را دارند، به خاطر این که تو لیاقت رها شدن را داری ...
بعضی آدمها ، تپه های کوچکی هستند که به راحتی می تونی فتحشون کنی .اصلا آنقدر کوچکند که نمی تونی اسمش رو " فتح " بگذاری .بیشتر مثل کوه نوردی ساده ی یک صبح جمعه اند . به راحتی ، پرچمت را می بری فرو می کنی روی قله ی عقل یا حتی دلشان ، افتخاری هم ندارد ، هیجان خاصی هم برای فتحشون نداری . از این پایین هم که نگاهشون می کنی ، شکوه چندانی ندارند . ساده ، آسان ، معمولی و کسالت بار ...
اما بعضی دیگر نه ...
اورست و هیمالیا ، جلوشون کوهیست ! هر چه می روی ، نمی رسی . پیچیده و سختند و البته جالب و هیجان انگیز . اگر هم خدا خواست و فتحشان کردی تا آخر عمر به خودت افتخار می کنی . پرچمت را که می کوبی ، انگار همه ی دنیا رو بهت داده اند ، ملغمه ای می شوی از احساسات خوب ، هیجان ، امنیت ، افتخار و ...
اما حین فتحشان باید محتاط بود ، کوچکترین اشتباه ،سقوط مرگ باری را به دنبال دارد . سقوطی که وسوسه ی فتح هر قله ی دیگری را درونت می کشد .
ولی دوستان یادمون نره که نظر و عقیده هر کس محترم هست، تا وقتی که به نظر و عقیده ی سایرین توهین نکنه
اما بعضی دیگر نه ...
خوب من بگم که اگه عامل تحریک کننده نباشه جوابی هم درمقابل نمیبینیه اینو همیشه بدونید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 73فعالیت :(نمایش - خوانندگان)