سلام مهمان عزیز! به نظر میرسد شما در حال حاضر عضو نیست. در حال حاضر دسترسی کامل و... را ندارید. برای استفاده بهتر از سایت ثبت نام کنید ، مجانی است!
باسلام.من منظور اصلی شما رو از این تاپیک متوجه نشدم.من به قم زیاد رفت وامد دارم.تا اونجا که اطلاع دارم تمام این مانتوییها دانشجوی دانشگاهای موجود درقم میباشند.وشهر قم به هیچ عنوان مانتویی ندارد.اگر هم جدید اومده باشند از شهر های دیگر به قم نقل مکان کرده اند....اون عکس ششمی هم پارک بانوان هست ...کاش به دردهای جامعه با دید بازتری نگاه کنیم ...شهر قم یه شهر مذهبی است پس قشرهای مختلف مردم از اقصی نقاط کشور به این شهر تردد دارند...این مطلب رو هم در مد نظر داشته باشید...حالا چون یک سایت عکس گذاشته دلیل بر موثق بودن عکس نیست.باتشکر از حوصله شما.مهتاب.
ویرایش توسط مهتاب. : 02-17-2012 در ساعت 07:50 PM
مادرم شاخه گل باغ بلور،
پدرم فاصله عشق و غرور.
منم موافقم با حرف بالایی خداقل تو یک ماه دوبار قم میرم اصلا این حرفها نیست![]()
تا وعده قيامت تو صبر مي کنيم
بر داغ بي نهايت تو، صبر ميکنيم
اي از تبار آينه و آفتاب و عشق
تا مژده زيارت تو، صبر ميکنيم
کاش یکی واقعا بیاد اینجا حجاب رو معنی کنه؟
واقعا حجاب چه معنی می ده؟مفهوم واقعیش چیه؟؟؟
حالا چون قم یه شهر مذهبی معروف بانوانش باید گونی بپوشند؟؟؟
مذهبی رو با متعصب بودن اشتباه نکنیم؟
عکس آخر فقط واسه من باز شد اشکال پوشش این خانوم ها تو چی بود؟؟
آرزو می کنم در بهاران دست جنگل پر از سایه باشد
روز و شب خار و گل دست در دست
مار با پونه همسایه باشد
خیلی از این تاپیک عصبانیم ......... خیلی ....
من خودم قمیم ......... کجا قم این جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ فقط تنها موردی که من احتمال می دم اون عکسه جلوی کیوسکه کلانتریه هست ...... که اونم فکر کنم جلوی شبستان حرم حضرت معصوم ( س ) است و خوب اون جا زائر زیاده ........
واقعا به خاطر این تیتر و تاپیک متأسفم .
ویرایش توسط ilia : 02-18-2012 در ساعت 12:30 AM
برای احترام به عشق
______
دلم را از سنگ کردم !
لیلی هم که باشی
عاشق نمی شود ...
" ilia "
خدایا شکرت ...
اصلا گیریم که اینجورین,کار اونایی که اینجوری هستن غلطه تره یا اون کسی که رفته از اینا عکس گرفته,معلوم نیس خودشونم خبر دارن یا نه.اول یه سوزن به خودت بزن بعد یه جوال دوز به دیگران,واسه اون کسی که این عکسارو گرفته واقعا متاسفم.
وقتی در زندگی به یک در بسته رسیدی نترس و نا امید نشو
چون اگر قرار بود در باز نشه جای آن دیوار می گذاشتند
اولا ک این خانوما حجاب بدی ندارن.کجاشون مگ معلومه؟؟؟همشون مانتوهای بلند پوشیدن.بعدم نوع پوشش هرکس به خودش مربوط میشه.دلیل نمیشه ک چون قم شهرمذهبیه همه باید چادری باشن.
من براي متنفربودن از كساني ك ازمن متنفرند وقتي ندارم زيرا درگير دوست داشتن كساني هستم ك مرا دوست دارند.
پدرم ، تنها کسی است که باعث میشه بدون شک بفهمم فرشته ها هم میتوانند مرد باشند !
اه باز دوباره از اين سوژه ها!
چي بگم والا!!!
هر دوطرف قضيه مقصر هستند.
هم دخترا بخاطر حجاب ناقصشون
هم اون كسايي كه فرصت طلبند و سودجو.
اگه دختري حجابش كامل باشه و متشخص سنگين رنگين
هيچ پسري به هيچ عنوان حتي اگه بخوادم نميتونه كوچكترين تعارضي نصبت به جنس مخالفش داشته باشه.
بزرگترین هدیه تو به دیگران: اهدای یک لبخند است !
تمام حرفای مهتاب بانو رو تایید میکنم و در ثانی
قم یه شهر مذهبیه
شهر حرم بی بی حضرت معصومه
شهر جمکران و کوه خضر نبی
پراز بارگاه و قبه
پر از مساجد و اماکن مذهبی
خیلی عادیه که زائر داشته باشه .. زائرا هم همه مثل من و شما هستن و ممکنه با هر پوششی وارد بشن ... فقط موقع ورود به حرم و مسجد به احترام اماکن مذهبی چادر سر میکنن
در مورد دانشجوا هم توی دانشگاه مفید و دانشگاه اصلی قم هیچ دختری بدون چادر نیست ... حتی اگه شهرستانی باشه هم به احترام مردم قم توی دانشگاه چادر سر میکنه
ولی توی خیابون با پوشش خودشون ظاهر میشن و این عادیه و کسی کاری به کارشون نداره
حالا کسی که اومده این عکسا رو گرفته ... اندازه یه دونه جو هم مخ تو کلش نبوده ... که بفهمه یه شهر که زائر شهرستانی و افغانیی و پاکستانی و هندی و حتی ... روسی و .. غربی داره ممکنه هزار جور آدم توش پیدا بشه
اگر هم دقت کنید یا کوله پشتی دانشجویی دارن یا اینکه تیپشون تیپ مسافرتی هست و دوربین و کیف کمری دارن ... خیلی مشخصه ... مثل روز روشنه
عکس ششمی هم توی بوستان بانوان هست که من رفتم و میدونم کسی حق استفاده از همراه و دوربین نداره ... مطمئن باشید بدون اجازه عکس گرفته شده .
نگهداشتن ديــــــــن و ايمان در آخرالزمــــــــان مثل نگهداشتن ذغال گداخته در کـــــــــف دست است...
hhm, maryy, shahrbanoo, simonaz, مهتاب.
با سلام به شما دوستان گرامی خودم بچه قم هستم زادگاهم بیمارستان کامکار هست اگه قمی کسی هست میدونه کجاست بزرگ شده کوچه حاج زینل خیابان خاکفرج خوب من هیچ نیتی نداشتم از این عکسای که گذاشتم فقط خواستم بگم این شهر با این همه مهاجر بله عوض شده دیگه بومی زیاد نداره همش شده مهاجرخوب باید هم قبول کرد که چنین پوشش های زیاد میشه قابل توجه دوستان عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 73فعالیت :(نمایش - خوانندگان)